"KAO ŠTO JE CMIZDRIO U ZATVORU U NIŠU" Vulin brutalno odgovorio Kurtiju
Foto: MUP Srbije

"Za odgovor na pitanje koliko Srbija ima dronova, najbolje da ih Kurti sačeka i prebroji u Prištini, ali da mu do tada malo pomognem, Srbija ima više dronova nego što on ima turskih "bajraktara" i američkih "džavelina". Jednom rečju, taman koliko treba," poručio je donedavni direktor Bezbednosno-informativne agencije, Aleksandar Vulin reagujući na navode Vlade takozvanog Kosova da Srbija ima hiljade dronova kakvim je Iran napao Izrael.

Vulin je rekao da će, ako dođe do obračuna između talibanskih frakcija, Kurti slagati da je neko od njih u vezi sa Srbijom.

"Kao što je cmizdrio u zatvoru u Nišu, tako i sada cmizdri i traži pomoć i kada ga niko ne napada", poručio je Aleksandar Vulin.

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je juče da je Priština udvostručila budžet za odbranu zbog, kako kaže, " bezbednosnih pretnji" zvaničnog Beograda.

"U vreme kada imamo rat u Evropi i bezbednosne pretnje od severnog suseda, mi smo odgovorili udvostručavanjem budžeta za vojsku i trostrukim budžetom za naoružanje. Kupili smo bespilotne letelice `bajraktar` ​​i nabavili protivtenkovske projektile `džavelin`, dok se u kasarni nalazi još 1.852 vojnika, kojima će ove godine biti dodato 600 novih regruta", rekao je Kurti na skupu Pokreta Samoopredeljenje.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading