VULIN: Vučić nije bezbedan dokle god je Zvicer na slobodi, članovi klana Belivuk-Miljković zakleli se da će ubiti Vučića i mene
Foto: Alo/Foto: Printscreen/SKY

"Kome smeta Aleksandar Vučić? Svima kojima smeta slobodna Srbija. Ovima što donose rezoluciju o Srebrenici, ovima što hoće da srpski narod u Crnoj Gori bude na nivou beznačajne manjine, ovima koji hoće da uvedu sankcije Rusiji, ovima koji bi da promene orjentaciju Srbije, ovima koji bi da svedu Srbiju na nivo beogradskog pašaluka. A, ko će da skloni Vučića? Pustiš nekog Zvicera, Belivuka, neki ološ i ubice da to urade. Zato su određene službe spasile i sklonile Zvicera na sigurno, da jednog dana ubije Aleksandra Vučića ili koga god mu kažu", poručio je Aleksandar Vulin gostujući na TV Pink i dodao:

"Škaljaraki i kavački klan, pa i sam Zvicer jesu produkti tadašnje vlasti Mila Đukanovića. Nisu oni imali samo kriminalne aktivnosti, nego su imali i političke aktivnosti. Crna Gora ima stanovnika kao Novi Beograd birača i da vi ne primetite da vam se formirao kavački i škaljarski klan. Aleksandar Vučić personifikuje jednu uspešnu Srbiju, Srbiju koje se plaše svi oni koji smatraju da naša zemlja mora da bude večito ponižena i slaba. Zvicer i crnogorski klanovi su izvođači radova, nisu oni ovo radili kao kriminalci, već kao ljudi koji su inspirisani politikom. Oni hoće da sruše Aleksandra Vučića, skupljaju navijače, prave razne grupe. Oni hoće promenu vlasti u Srbiji, hoće vlast koja ih neće hapsiti i hoće vlast sa kojom će Srbija biti jedna ponižena zemlja i koja će slušati".

Nekadašnji ministar policije i šef BIA dodaje da "svaki sledeći put kada budete slušali skandiranje Vučiću sa stadiona nemojte da se pravite naivni da je u pitanju nezadovoljstvo navijača politikom države prema klubu Partizan".

"U pitanju je organizovan i plaćen napad na predsednika Vučića od strane Zvicera, Vušovića i drugih lica. Oni traže Vučićevu glavu. Tražili su i te 2021. godine, tražili su Vučićevu glavu i kasnije. Da li je prošla opasnost po predsednika Vučića-nije. Zvicer je na slobodi", poručio je Aleksandar Vulin istakavši da su se neki članovi klana Belivuk-Miljković zakleli da će ubiti Vučića i njega jer su poveli rat protiv mafije.

"U to vreme kada Zvicer piše te poruke na skaju, Belivuk i Miljković su bili u poseti Crnoj Gori. Njih su dočekali predstavnici državnih organa Crne Gore koji su ih obezbeđivali kao da je u pitanju zvanična poseta. Neki od njih su se zakleli da će ubiti Aleksandra Vučića, da će ga ubiti bilo da su u zatvoru ili na slobodi i još jednog čoveka-mene. Aleksandar Vučić je taj koji je naredio da se povede rat protiv mafije i taj rat se nije vodio samo u Srbiji, već u čitavom regionu i oni to znaju. Vučić nije bezbedan dokle god je Zvicer slobodan", poručio je bivši ministar unutrašnjih poslova i šef BIA Aleksandar Vulin.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading