vucic
Foto: Printscreen

E baš ovako izgleda politička borba srpske opozicije, pre svega, one okupljene oko gazde Dragana Đilasa. Nije prošlo ni nekoliko dana otkako su preko svog mladenovačkog ogranka objavili umrlicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a ostrvili su se na drugog Aleksandra - Vulina.

U starom morbidnom maniru, objavljena je crno-bela slika predsednika Pokreta socijalista, uz napomenu "in memoriam". I, uzalud će se opozicija zaklinjati da nema veze sa ovim, kada je svima jasno, kao i u svim prethodnim slučajevima, ko stoji iza svega ovoga.

vulin

undefined

 

Podsetimo, pre dve nedelje šef Višeg javnog tužilaštva Nenad Stefanović naložio je Osnovnom javnom tužilštvu u Mladenovcu da hitno identifikuje autore montirane umrlice predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Umrlica je izlepljena na teritoriji ove opštine.

Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal je naloženo da identifikuje osobe koje su ovu umrlicu delile na društvenim mrežama.

Ove radnje predstavljaju krivično delo koje se goni po sluzbenoj dužnosti i moraju biti sankcionisane u skladu sa zakonom, smatra glavni javni tužilac VJT u Beogradu.

Povodom lažne umrlice predsednika reagovala je i poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković, koja je istakla da je to krajnje nedopustivo i za svaku osudu.

Jankovićeva je na Instagramu napisala da aludiranje na nečiju smrt predstavlja ekstreman vid političkog delovanja i u takvom izražavanju nema ničeg satiričnog niti duhovitog.

BONUS VIDEO

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljubiša

02.04.2024 13:24

Treba im vratiti istom merom, jer oni samo taj "jezik" razumeju, pa nek kmeče posle do Brisela.