PANIKA U PRIŠTINI! Šiptari udarili na Kurtija, mole Ameriku da ih spasi!
Alo

"Naša vlada treba dobro da zna koji su ciljevi Srbije. Sva ova destabilizacija koju Srbija radi jeste da ostvari teritorijalne ciljeve koje ima prema severu kao najbogatijoj zemlji mineralima u Evropi. Iz tog razloga vlada mora da štiti sever u koordinaciji sa SAD, jedino tako možemo da pobedimo", kaže Tahiri.

Tahiri ističe da zbog trenutne situaciji nema uslova za održavanje izbora na severu, dodajući da premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti mora da poštuje zahtev američkog ambasadora i da se ne ponaša kao u slučaju registarskih tablica.

"U ovakvoj situaciji nema uslova da se tamo održe lokalni izbori, Kurti treba da poštuje zahtev američkog ambasadora i da ne brine o tome što je prošli put u slučaju registarskih tablica odbio američki zahtev", naglasila je Tahiri.

Prema nenim rečima, Kurti koji je priznao da ambasador ima više informacija od njega o situaciji na severu, i u ovom slučaju treba da poštuje Hovenijerov zahtev.

„Sam priznao da ambasador zna više, onda to isto važi i u ovom slučaju, tako da to treba poštovati i ne praviti povlačenja i kompromise pognute glave“, poručila je Tahiri.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Uros

09.12.2022 07:42

sta pisete gluposti?Razumem da radite u svrhe Nato propagande i amortizacije krize da narod ne talasa, ali Kurti i Taci i Haradinaj su svi ceda Amerike i Natoa i oni nista ne smeju da urade bez znanja u Vasingtonu.

Gagisa

09.12.2022 07:52

Ova bre lupa li lupa gluposti, ne zna vise sta prica, prvo: siptari izazivaju destabilizaciju, a ne Srbija, drugo: nema sta da Srbija odvoji severni deo tzv. Kosova, jer je odvajkada Kosovo i Metohija teritorija u sastavu Srbije i trece rudna bogatstva na tzv.Kosovu su privremeno uzurpirana.

aleksandar

09.12.2022 08:03

Predmet : Moljba Se molji amerika da spasi jadni šiptari od Kurtoni i Aljek . I da vrati svi šiptari iz Srbija na Kosove .

KKK

09.12.2022 09:27

Njima vise ni Bog nemoze da pomogne.!!!!!

Pi

10.12.2022 00:44

Svi izbegli Srbi sa kosova na čelu sa vojskom dolaze na kosovo. Osnivaju institucije po standardima UN I EU. Šiptarima prava kao nacionalna manjina