LUČIĆ DIREKTNO REKAO Zna se ko je u regionu pokušao da širi politički uticaj, to nismo mi
Tanjug

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić kao potpunu besmislicu je ocenio tvrdnju da Srbija širi uticaj preko Telekoma.

"Kompanija koja je probala da izvrši politički uticaj, pogotovo kroz informativne kanale, u svim zemljama regiona, nismo mi - nego naša konkurencija United grupa", rekao je on za TV Pink. 

"U Srbiji čim smo mi krenuli da uzimamo korisnike na tržištu, odmah je krenula lažna priča da time što uzimamo korisnike SBB ugrožavamo slobodu medija", podsetio je on.

Lučić je istakao da je cilj Telekom Srbije regionalno širenje i jačanje, te da je zato već tri godine pod kontinuiranim udarom konkurencije United grupe preko njihovih kanala.

Lučić je objasnio i da nisu tačni navodi nekih medija da će doći do postepenog poskupljenja pretplate. 

Naveo je da inicijativa Otvoreni Balkan daje dodatnu argumentaciju za širenje u regionu i da objedinjavanje sportskih sadržaja na Areni donosi veći broj korisnika i veći prihod.On je rekao i da makedonsko tržište ima dobar potencijal za Telekom te da će krenuti da nude najpre satelitske programe, a zatim će preko tamo postojećih operatera ponuditi mobilnu telefoniji i internet.

"Sada je potpuno drugačija atmosfera nego ranije. Pre tri godine smo probali da kupimo operatera u Albaniji, pa smo faktički bili politički zaustavljeni, a sad je novi duh", rekao je on a kao besmislice on je ocenio objave pojedinih portala u Hrvatskoj da će doći do povećanja cena Arene.

"Naša snaga je povećanje broja korisnika. Faktički je povoljnije i za korisnike kad je sav sport na jednom a ne dva kanala", kazao je i dodao da Arena već deceniju uspešno funkcioniše u Hrvatskoj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sasa

02.08.2021 14:44

Samo ove iz Luksemburga sto dalje od Srbije,...svi u MTS....SRBIJA bre,,,,,,