"NAIŠLI SMO NA LEŠEVE, ŽENE I DECA SU VRIŠTALI" Jeziva priča legendarnog glumca ledi krv u žilama 18:40 Vip 0
IZGOVORIO JE REČI KOJIM JE PREDVIDEO SVOJU SMRT! 18 godina bez Tošeta Proeskog, poginuo u stravičnom udesu 08:00 Vip 0
OSAM GODINA OD SMRTI DONE ARES Kancer joj se vraćao tri puta, borila se do poslednjeg trenutka, a ovim rečima je tada najavila kraj 10:30 Vip 0
LEPA BRENA SE NIJE POJAVILA NA POMEN MARINI TUCAKOVIĆ Oglasila se bolnom porukom, a zajednička uspomena kida dušu 13:30 Vip 1
"MOJA DRUGA MAJKA" Ceca Ražnatović slomljena zbog Marine, na dan godišnjice objavila emotivnu poruku 12:50 Vip 1
ZA PET REČI MARINA TUCAKOVIĆ JE ZARRADILA 100.000 EVRA Evo ko je otpevao najskuplju pesmu na estradi! 06:00 Vip 0
GODINU DANA OD SMRTI BORE ČORBE Porodica i prijatelji ispunili njegovu želju, a evo kako je roker proveo poslednje dane 06:00 Vip 1
ČAČAK DANAS PLAČE Obeležava se godišnjica smrti Bore Đorđevića, evo ko je prvi stigao na grob (FOTO/VIDEO) 12:20 Vip 3
PET GODINA OD SMRTI ISIDORE BJELICE Osvanula potresna poruka bliske osobe: "Sećam se naših planova..." 08:15 Vip 1
14 GODINA BEZ LUISA Potresni detalji njegovog života slamaju dušu, evo zašto je obrijao glavu! 14:20 Vip 0
U PESMI I SRCIMA ZAUVEK - PERO TROKADERO Šest godina tuge, sećanje na neponovljivog pevača velike duše 10:10 Vip 0
STVORIO IM JE SVE ŠTO DANAS IMAJU Smrt menadžera (38) potresla estradu, prijatelji i kolege mu posvetili pesmu 12:45 Vip 0
CELA SRBIJA JE PLAKALA Glumica tragično preminula pre 5 godina, njen sin i dalje vuče traume, svi pamte ovaj trenutak 15:30
"POKIDAO JE SVE CEVČICE SA VRATA" Sinanova ćerka na dan godišnjice smrti objavila potresnu fotografiju iz bolnice, ovako je proveo poslednje dane (FOTO) 15:40 Vip 0
POTRESAN PRIZOR NA NOVOM GROBLJU Godinu dana od smrti naše voditeljke, porodica podigla spomenik, a poruka kida dušu! 15:20 Vip 0
HAOS U SUDNICI ZA VREME PODELE IMOVINE LEGENDARNOG TOZOVCA Supruga iz sveg glasa urlala na sinove! 13:15 Vip 0
"JA SAM SLEDEĆA" Jezive reči Jelene Marjanović neposredno pred smrt, a jednu tajnu je odnela u grob 10:25 Vip 0
"AKO NASTAVIM OVAKO, PRESTAĆU DA DIŠEM" Pre tačno devet godina napustio nas je Marinko Madžgalj, a pred smrt je uradio nešto što je sakrio od mnogih 09:35 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
KRVAVA ISTINA SA FRONTA, OVO JE POTPUNI MASAKR KOD SEVERENSKA! 90% bataljona BESKUĆNIKA poginulo, ostatak se predao! 19:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26