JOŠ JEDNA ŽRTVA SUDARA KOD RUME Vozač kombija koji se sudario sa valjkom podlegao povredama 09:20 Hronika 0
POTRESNI OPROŠTAJ OD NASTRADALE IZ SUDARA KOD RUME "Bila je moj oslonac, moja snaga i moje najveće srce" 13:25 Hronika 0
TUGA! POSLEDNJA NADNICA Žitelji Mladenova opraštaju se od svojih sugrađana koji su nastradali na putu Irig–Ruma 12:10 Hronika 0
OTKRIVEN UZROK TRAGEDIJE U KOJOJ SU ČETIRI OSOBE NASTRADALE Krenuli zorom u nadnicu, bila je magla a na putu valjak 14:27 Hronika 0
DAN ŽALOSTI Tuga okovala Bačku Palanku zbog smrti četvoro ljudi koji su nastradali kada su krenuli u nadnicu 12:10 Hronika 1
RUMA PROTIV BLOKADERA! Građani poslali jasnu poruku - spremni da brane svoje domove od nasilnika (VIDEO) 20:23 Vesti 9
Kuća iz Rume šokirala kupce cenom: Građena pre 45 godina, evo koliko je procenjuju (FOTO) 14:59 BIZ 0
POKRALI ČETIRI PRODAVNICE U RUMI, PELJEŠILI KAFU I DRUGE NAMIRNICE? Evo šta je policija pronašla u vozilu 14:38 Hronika 0
MASKIRAN POKUŠAO DA OPLJAČKA KLADIONICU! Uhapšen osumnjičeni za pokušaj razbojništva u Rumi! 14:54 Hronika 0
STRAHUJE SE DA IMA POVREĐENIH Jeziva saobraćajka na auto-putu, vatrogasci seku vozilo! 17:08 Hronika 0
"PUBLIKA JE DOKAZ DA ĆE ME TEŠKO SRUŠITI SA SCENE" Karleuša za Alo! o koncertnoj turneji, dušmanima i budućim planovima! 14:56 Vip 0
KARLEUŠA NAPRAVILA OPŠTI KOLAPS U RUMI! Obezbeđenje je jedva sprovelo do bine, zapevala ovaj hit i rasplakala sve prisutne 08:20 Vip 0
BRUTALNO POBIJEN VELIKI BROJ PASA U RUMI: Udarani tupim predmetom u glavu, ima i ubodnih rana! UZNEMIRUJUĆE SLIKE 12:53 Vesti 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
NEMA VIŠE STRESA Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju 22:04