PUKLE BLOKADE KAO BALON Ovo je "veliki" skup koji su blokaderi pompezno najavili za danas (FOTO) 19:42 Vesti 12
"BLOKADERI ŽELE PENDREK SPASA VEĆ DUGO" Vučić o blokaderima: "To je kao kad pijancu objašnjavaš STANI" 21:29 Vesti 21
OVO VEĆ NEDELJU DANA MALTRETIRA CEO BEOGRAD! Šačica blokadera parališe saobraćaj, dokle više narode? (FOTO) 11:24 Vesti 44
PROFESOR MEDICINSKOG FAKULTETA MATIRAO NOVINARKU N1 U par rečenica je svima zapušio usta i obesmislio blokade nekolicine! 13:16 Vesti 33
"SVIĐA MI SE ŠTO HITNA POMOĆ NE MOŽE DA PROĐE" Gledajte, Dritanova blokaderka je u ekstazi zbog haosa u Beogradu 11:43 Vesti 42
"BLOKADE SU JEDINA SUPSTANCA, JEDINO ŠTO IMA SMISAO" Evo kakvi dokoni blokaderi zagorčavaju život Beograđanima! (VIDEO) 09:48 Vesti 23
FAKULTETE SU PRETVORILI U SVOJU PRĆIJU I STRANKU!" Profesor zagrmeo: Država da reaguje, ne može 35 blokadera da odlučuje u ime 6.000 studenata 07:41 Vesti 28
JEDAN ČOVEK, DVOSTRUKA IGRA? Milionski poslovi, blokada Univerziteta i sumnja koje trese Novi Sad! 13:50 Vesti 21
MALTRETIRANJE GRAĐANA OD RANOG JUTRA, CEO GRAD STOJI Ljudi besni, izlaze iz prepunih autobusa i nastavljaju peške (FOTO) 09:05 Vesti 1
BLOKADERIMA SVI KOJI DRUGAČIJE MISLE NISU VIŠE LJUDI, NISU LJUDSKA BIĆA...TO JE STRAŠNA POSLEDICA BLOKADA! 08:57 Vesti 16
BLOKADNI TERORISTI POKUŠAVAJU DA NAPRAVE HAOS U U KOSJERIĆU Znaju da ih narod neće pa blokiraju glavnu ulicu 18:59 Vesti 18
DOKLE VIŠE OVO MALTRETIRANJE? Štimac i Parandilović sa grupom ljudi blokiraju čoveku privatan posed, policija na licu mesta! 14:49 Vesti 5
BLOKADERIMA POSLE OVOGA VIŠE NEĆE PASTI NA PAMET DA BLOKIRAJU: Pogledajte kako Sjedinjene Države rešavaju proteste (VIDEO) 09:11 Vesti 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. JUN Raku poboljšanje odnosa s nadređenim, Škorpije upoznaju zanimljivu osobu, Strelcu osetljivi u zglobovi 05:00 Razonoda 0
ARGENTINAC SE NIJE PROSLAVIO NA "MARAKANI" Igrao sa Mesijem za "gaučose", epizodu u Zvezdi obeležila tuča sa Jestrovićem 10:00