NAŠA PEVAČICA PALA U KOMU Doživela nezgodu, krvava nepomično ležala, pa hitno prevezena u bolnicu! 07:35 Vip 0
TANJA PROGLAŠENA MRTVOM, PA TRDI DA JE OŽIVELA U MRTVAČNICI "Videla sam raj, pakao i Božji presto" 12:49 Razonoda 0
''USPAVANI PRINC'' VEĆ DVADESET GODINA U KOMI! Pojavio se snimak o kom svi bruje zbog OVOGA: Da je Bog želeo da umre... (VIDEO) 10:11 Vesti 0
NA VASKRS SE DESILO ČUDO Majka Milana Miloševića se probudila iz kome, prizor iz bolnice raznežio sve: "Mama je ipak pobedila" 09:15 Vip 0
"MALO JE OSLABILA" Majka Milana Miloševića se probudila iz kome, evo u kakvom je zdravstvenom stanju! 23:15 Vip 0
"SINE, REKLI SU NAM DA NEĆEŠ MOĆI DA PRIČAŠ KAD SE PROBUDIŠ IZ KOME" Potresne reči Ane Rajković kidaju dušu 14:40 Vip 0
MILIĆ VUKAŠINOVIĆ 8 DANA BIO U KOMI! Lekari mu jedva spasili život: "Ako je suđeno, prihvatiću i najgore" 12:43 Vip 0
SILVIJA JE 8 DANA BILA U KOMI ZBOG BRUHALTERA Napala je bakterija "koja jede meso", jedva je preživela 12:10
''DOBILI SMO POZIV U TOKU NOĆI DA MU JE SRCE STALO'': Momak (18) upao u komu zbog energetskih pića, ispijao jednu limenku za drugom! 09:55 Vesti 0
BIVŠA ZADRUGARKA SE PROBUDILA IZ KOME Oglasila se Viki nakon jezive saobraćajke: Imam modrice, 30 sati sam bila u šoku 14:22 Vip 0
NAŠA PEVAČICA PALA U KOMU Doživela nezgodu, krvava nepomično ležala, pa hitno prevezena u bolnicu! 13:55 Vip 0
OVO JE DEČKO VIKI MITROVIĆ! Sa njim je bivša zadrugarka imala stravičnu nesreću, a evo šta su radili tik pred udes! 21:41 Vip 0
U KOMI JE, NA INTENZIVNOJ NEZI! Nakon vesti da je Viki Mitrović imala stravičnu sabraćajku, njena baka izustila samo ovo! 19:50 Vip 0
"KEJT SE NAGUTALA PILULA ZA SPAVANJE, PA PALA U KOMU" Nove tvrdnje o zdravlju princeze od Velsa, na mrežama nastao haos! 17:00 Vip 0
PALA SAM U KOMU ZBOG DEČKA Sandra Afrika otkrila šokantne detalje, nakon raskida je proživela pakao 19:10 Vip 0
PROBUDIO SE POSLE 12 GODINA Kad je ustao iz KOME, majka mu je uputila UŽASAVAJUĆE reči 14:20 Razonoda 0
DRAMA OKO STANJA KEJT MIDLTON NE PRESTAJE Ljudi kreiraju nove teorije zavere zbog najnovijeg poteza kraljevske porodice 11:24 Vip 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
SVE POČINJE SA BOLOM U LEĐIMA Dr Radenković upozorava da ova bolest odnosi najviše života u Srbiji 16:06