POVEĆAJTE OČI BEZ OPERACIJE Ne morate da idete pod nož da biste postigli ovaj efekat, samo primenite jednostavne trikove 08:32
NAUČNICI SU PRONAŠLI JEDNOSTAVAN NAČIN DA ZAUSTAVE STARENJE OČIJU Nova metoda uskoro bi moglo da zaživi u praksi 13:40 Razonoda 0
NEMOJTE TRLJATI Evo šta da uradite kada vam nešto upadne u oko, ako primetite ove simptome, hitno se obratite lekaru 15:09
VIDI SE U OČIMA Ovaj deo tela može da otkrije potencijalno opasan poremećaj, jedna stvar se ne sme ignorisati 11:35
BACITE GA U KANTU Žene obožavaju ovaj proizvod za šminkanje, a nisu svesne šta radi njihovim očima, oftamolog otkriva istinu 19:03
OČI U PRVOM PLANU Istaknite ih na pravi način koristeći ,,sandwich" tehniku, ovako to rade profesionalni šminkeri 09:35
POZOVITE LEKARA Ako vam se ovo stalno dešava sa očima, telo vam šalje signal za uzbunu, nemojte ga ignorisati 20:05
,,DOBAR" HOLESTEROL MOŽE BITI OPASAN PO ZDRAVLJE Mnogi ga uzimaju zdravo za gotovo, a evo šta se iza njega krije 11:58
ŠTA JOJ SE DESILO SA OČIMA? Isplivale Melanijine fotografije kada je imala 17 godina, neko bi rekao — neprepoznatljiva 19:00
NE GUBITE VREME, ODMAH POZOVITE LEKARA Ako vam se ovo dogodi dok nosite sočiva za vid, vreme je da potražite stručnu pomoć 17:05
ELTON DŽON RAZOČARAO FANOVE Ozbiljna bolest uzela maha, nije u stanju da radi ono što najviše voli 09:30
VIDI SE U OČIMA Možete imati kobnu bolest, a da niste ni svesni, doktori otkrili njene skrivene simptome 14:25
CELOG ŽIVOTA SAM IMALA PLAVE OČI, A ONDA SU SE PREKO NOĆI PROMENILE Devojka šokirala slikama iz detinjstva, svi su mislili da laže 11:58
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0