EVO ČIJE PREZIME NOSI VERICA RAKOČEVIĆ Bio joj je drugi muž, a u braku sa njim stekla je najveće bogatstvo, i to koje 11:55 Vip 0
NA AVALI REAGOVALA POLICIJA! Verica Rakočević i Veljko nisu spavali godinu dana kako treba: ''Stoka od ljudi se doselila'' 11:30 Vip 0
"OVDE VAS PROGLASE BABOM ČIM NAPUNITE ČETRDESET" Verica Rakočević iskreno o svakodnevnim uvredama i primitivnim stavovima u društvu 14:29
ŠOKANTNO PRIZNANJE! Verica Rakočević otvoreno o razvodu od Veljka: "Poštovaću njegovu odluku" 21:20 Vip 0
VERICA RAKOČEVIĆ IMA 77 GODINA I NI GRAM SALA Jedna namirnica učinila je čudo: "Sve sam izbacila, osim nje!" 18:35 Vip 0
"OVO JE DEFINITIVNO KRAJ!" Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević nakon 40 godina saopštili konačnu odluku 07:20 Vip 0
''UNUCIMA NIJE STALO DO MENE'' Tužna ispovest Verice Rakoćević, evo kako je ljubav prema poslu uzela danak 18:57 Vip 0
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Verica Rakočević i 35 godina mlađi suprug sa letovanja objavili delić intime! (FOTO) 12:20 Vip 0
"OVO JE DEFINITIVNO KRAJ!" Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević nakon 40 godina saopštili konačnu odluku 11:20 Vip 0
EVO ČIJE PREZIME NOSI VERICA RAKOČEVIĆ Bio joj je drugi muž, a u braku sa njim stekla je najveće bogatstvo i to koje 19:19 Vip 0
VERICA RAKOČEVIĆ PROGOVORILA O RAZVODU Modna kreatorka jasno stavila do znanja: "Ostaćemo najbolji prijatelji!" 10:40 Vip 1
"OVO JE DEFINITIVNO KRAJ!" Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević saopštili konačnu odluku 07:20 Vip 0
"NEMORALNO I MONSTRUOZNO" Verica Rakočević brutalno napala Dalilu Dragojević, otkrila šokantne detalje 18:15 Vip 0
RASKRINKANO PRAVO LICE VERICE RAKOČEVIĆ Više ništa ne može da sakrije, komentari se samo nižu (FOTO) 20:30 Vip 0
DOSTA JOJ JE SVEGA! Verica Rakočević nikad iskrenija: "Imam 77 godina, sve sam preturila preko leđa" 13:40 Vip 0
"OVO JE DEFINITIVNO KRAJ!" Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević saopštili konačnu odluku 12:40 Vip 0
SIN JE TRI GODINE STARIJI OD NJENOG SUPRUGA Naslednik Verice Rakočević je ovaj gospodin, krije se od svih i nigde se ne pojavljuje (FOTO) 06:00 Vip 0
VERICA RAKOČEVIĆ ZADRŽANA NA GRANICI Modna kreatrka imala probleme prilikom izlaska iz države, evo i zašto! 22:53 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46