PUTIN POSLAO MOĆNU PORUKU Krim i Sevastopolj su zauvek sa Rusijom, volimo sinove i kćeri koji su odani
Youtube/Printscreen/RT

On je podsetio da memorijalni kompleks služi kao znak da Rusija pamti i voli sve sinove i ćerke koji su joj odani, sa koje god strane barikade su nekada bili.

- Naša zemlja je povratila istorijsko jedinstvo. Ta živa, neraskidiva veza se posebno snažno oseća naravno ovde, u Sevastopolju, na Krimu - istakao je ruski lider.

Vladimir Putin takođe je čestitao građanima Rusije Dan narodnog jedinstva.

Podsetimo, Rusija 4. novembra proslavlja Dan narodnog jedinstva. Praznik su najpre dočekali stanovnici Dalekog Istoka. Na svim vojnim brodovima Tihookeanske flote uz zvuke himne svečano su razvijene zastave.

Glavne zvanične ceremonije se održavaju u Sevastopolju, gde Putin posećuje memorijalni kompleks posvećen završetku Građanskog rata u Rusiji 1917-1922. godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Komandant 1001

05.11.2021 14:18

Vladimire Moćni naše najveće Svetinje u Stambolu (Carigradu-Konstantinpolu) su tvoje, naše dok to ne središ neće biti mira na Balkanu....oni imaju svoje Vatikanskvo carstvo a mi smo vazda imali Isočno vizantijsko carstvo i Pravoslaalvlje. Kada će da bude opet naše bit će mira na balkanu i EU a oni neka se ganjaju sa Protestantima,kalvinima i ostali odpadnicima Vatikan ! Pomaže Bog care !