PA DOKLE VIŠE ČOVEČE?! Kirjos sramno udario na Novaka i Rafu, njegove reči su uzburkale planetu
EPA/JOSE MENDEZ

Gotovo da nema intervjua koji da Nik Kirjos a da se u njemu ne orbuši na Novaka Đokovića. Sad je u jednom podkastu poslao poruku Novaku kojom je takođe pokušao da ga unizi - ali i kojom je po ko zna koji put pokazao da ne voli Srbina.

- Novak je kralj Srbije, govorimo o jednom od najboljih tenisera u istoriji. Hej Novače, da li želiš da zajedno igramo dubl na Australijan openu? Ne, šalim se. Ne bih to sebi nikada uradio - rekao je Kirjos kroz smeh.

Zatim je počeo da sipa hvalospeve na račun Rodžera Federera.

- Za mene je Federer teniski Majkl Džordan. Ono što je on postigao za ovaj sport je jedinstveno. Od velike trojke, mislim da se deca najviše dive Federeru. Njegov odlazak u penziju će mnogo naštetiti tenisu u ekonomskom smislu. Bez Federera ne bi bilo ni Đokovića i Nadala. Oni su to što jesu zahvaljjući želji da savladaju Rodžera. Federer je GOAT. Njegov stil kopiraju i drugi igrači. Niko zaista ne igra kao Đoković, jer se svi dive i prate Federera. Čak i ako Novak uspe da osvoji više grend slemova mislim da će Federer nastaviti da napreduje u borbi za GOAT.

Na kraju, Kirjos je ispozivao i Rolan Garos, indirektno Rafaela Nadala koji ima 13 Kupova musketara, za koji je rekao da bi trebalo da se ukine.

- Pritisak koji imam na AO je ogroman, od vas svi nešto očekuju. Što se tiče ostalih GS, mislim da bi RG trebalo da bude eliminisan. To je najveće je***o smeće koje sam video, najgori GS ikada. Što se Vimbldona tiče, volim ga. Najprestižniji je od svih, za njega znaju i oni koji ne prate tenis.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading