SKANDAL SVETSKIH RAZMERA NA POMOLU! Đokovića izbacuju sa US opena zbog Olge Danilović?
Tanjug/Ap

Možda zvuči neverovatno, ali Novak Đoković bi i drugu godinu zaredom mogao da bude diskvalifikovan sa US opena. Pre 12 meseci Nole je pogodio loptom linijskog sudiju, a sada bi problem mogao da mu napravi virus.

Dežurni mrzitelj srpskog tenisera Ben Rotenberg već je pokrenuo kampanju za izbacivanje Novaka sa turnira u Njujorku. On smatra da je Olga Danilović zaražena korona virusom, iako je rečeno da se srpska tenisera povukla sa turnira zbog običnog virusa.

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA NA POMOLU! Đokovića izbacuju sa US opena zbog Olge Danilović?

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- Povlačenje Danilovićeve je navedeno zbog medicinskih razloga. Čekamo dalja objašnjenja, ali vredi napomenuti da je isto objašnjenje iskorišćeno za Žila Simona, koji je bio u kontaktu sa osobom zaraženom koronom - rekao je on, pa napao prvog tenisera sveta:

- Ako je to slučaj, odmah se čovek zapita da li bi jedan čovek koji juri grend slem mogao da bude pogođen ovim - napisao je misleći na Novaka Đokovića.

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA NA POMOLU! Đokovića izbacuju sa US opena zbog Olge Danilović?

EPA/John Mabanglo

 

Rotenberg dalje dodaje da ukoliko neki teniser ima bliski kontakt sa zaraženim, kao Novak sa Olgom (trenirali zajedno, prim.aut.) onda se isti diskvalifikuje ukoliko nije vakcinisan.

- Što se Đokovića tiče, on je toliko bolji od svih ostalih da je pravilo o kovid vakcini njegova jedina pretnja kada je osvajanje US Opena u pitanju - napisao je Rotenberg.

 

 

- Uprkos Novakovom neverovatnom profesionalizmu on je sebe ostavio ranjivim i u situaciji da može da mu se desi da se završi US Open ako je zaista nevakcinisan - završio je Rotenberg.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lola

02.09.2021 14:13

Sta je imao Novak da trenira sa Olgom? Zar nema jacih sparing partnera? Ili opet samo da se eksponiramo po srpskim medijima....