Liza Opi
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Drugi kontinent? Pa šta... Preko Velike bare? Nego šta... Za Leomaniju ne postoje granice, očigledno.

Lionel Mesi

AP/Rebecca Blackwell

 

Euforija trese navijače Inter Majamija - njih najviše, a i mnoge druge ljubitelje fudbala u SAD - otkako je Lionel Mesi pre deset dana debitovao za „flamingose“. Mesi se gleda, o Mesiju se priča, Argentinac verovatno i u snove dolazi, prati se svaki njegov korak, Mesi se nosi, na dresu naravno. Nosi se gde god se krene.

Liza Opi

Profimedia

 

Sa 17 dolara do miliona

Liza se proslavila 2013. krunisanjem za Mis Američkih Devičanskih Ostrva, da bi potom na izboru za misicu SAD zauzela peto mesto. Uporedo s manekenstvom je gradila karijeru poslovne žene s milionskom zaradom. Vlasnica je dva brenda - kupaćih kostima i kozmetike,
- Ušla sam u svet mode s 20 godina. Prvi posao sam započela spremajući diplomski rad, sa samo 17 dolara u džepu - rekla je svojevremeno danas veoma uspešna influenserka koja na Instagramu ima više od milion pratilaca.

Tako je i Liza Opi, američka manekenka, influenserka i dizajnerka, „prošetala“ Mesija daleko od kuće. Misica rođena u Denveru s prebivalištem u Majamiju ovih dana šparta južnom Evropom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Opie (@lisa_opie)

U Bugarskoj je ukrasila naslovnicu modnog magazina, eto je i na Jadranu, a u međuvremenu se pojavila na plažama Ibice.

Liza Opi

Profimedia

 

Najpre u Leovom roze dresu, da bi ga potom skinula i pokazala telo u crnom bikiniju koji - s namerom, jelte - nije skrivao zanosnu zadnjicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Opie (@lisa_opie)

Falilo je samo da 32-godišnja Amerikanka japanskog porekla na španskom ostrvu usklikne: „Larga vida a Mesi“ (Živeo Mesi)!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading