GOSPOĐICE, ZAKOPČAJTE SE Marija napravila haos na stadionu, otkopčala bluzu i raspametila okupljene (FOTO)
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

 

Ruska Plejboj zečica Marija Liman podigla je temperaturu prošle nedelje, dok je boravila na stadionu "Stamford bridž" tokom utakmice između Čelsija i Brentforda (0:2).

- Bila je to dobra utakmica. Hvala igračima Čelsija za nezaboravno veče. Iskreno, otišla sam na stadion i nadala se da Lukaku danas neće igrati - napisala je Marija i otkrila ko joj nije simpatičan u redovima "plavaca":

- Ali nakon što sam videla kako igra, shvatila sam da on samo želi da se vrati u Milano i uživa u popustima, u tamošnjim radnjama.

Zanosna crnka otkrila je da je imala malu neprijatnost na stadionu. Krenula je previše "otvoreno" da navija za Čelsi.

O čemu se zapravo radi? Marija Liman poznata je po svojim izazovnim i slobodnim fotografijama i zanosnoj pojavi. Svoj stil nije menjala ni pred utakmicu protiv Brentforda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria liman (@liman_maria)

 

Pojavila se na stadionu u odevnoj kombinaciji sa dubokim dekolteom. Navijači su bili oduševljeni, ali ne i momci iz obezbeđenja.

Požalila se seksepilna brineta da je tokom utakmice imala mali incident sa obezbeđenjem. Zamolili su je da malo pokrije gornji deo, što je kod nje izazvalo iznenađenje i razočaranje:

- Navijala sam za Čelsi koliko god sam mogla. Pokazujem vam fotografiju zbog koje je reagovalo obezbeđenje. Zamolili su me da obučem i zakopčam jaknu - rekla je Marija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading