NABAVLJAO MU BROJEVE TELEFONA, ZAUZVRAT DOBIO PORŠE Šokantno priznanje Ronaldovog saradnika, evo s kim je sve bio Kristijano
Foto: AP/AP/Amr Nabil

 

Nekadašnji maser Mančester junajteda Rod Tornli otkrio je da je nabavljao telefone poznatih pevačica Kristijanu Ronaldu i pomagao mu da zakaže sastanke sa njima.

Rod Tornli ustalasao je duhove u Velikoj Britaniji posle gostovanja u podkastu "Under The Cosh". Njegova briljantna priča prenesena je u svim medijima na Ostrvu, jer još niko nije znao da se Kristijano Ronaldo muvao sa australijskom pevačicom Dani Minog i članicom grupe "Pussicat Dolls" Kimberli Vajat.

- Pre odlaska u Real Madrid, pitao me je Kristijano Ronaldo mogu li da mu nabavim brojeve telefona od Dani i Kimberli. Radio sam to i ranije, pa je čuo. Ali, meni se smučilo da igračima nameštam dobre ribe, a da ništa ne dobijem zauzvrat - rekao je Rod Tornli i nastavio:

- Kristijano se složio. Pitao me je da li mi se sviđa njegov auto. Bio je to Porše karera 977 kabriolet. Rekao mi je da će mi ga, kada ode u Real Madrid, prodati za upola nižu cenu. Trebalo mi je oko 10 minuta da dobijem broj od Dani. Odmah sam ga dao Kristijanu. Posle sam mu nabavio i broj od Kimberli.

Kako je tačno pronašao brojeve, Tornli nije precizirao. Verovatno su mu pomogli kontakti sa poznatim engleskim novinarima.

NABAVLJAO MU BROJEVE TELEFONA, ZAUZVRAT DOBIO PORŠE Šokantno priznanje Ronaldovog saradnika, evo s kim je sve bio Kristijano

AP/Amr Nabil

 

- I onda dolazi kraj sezone. Pitam ga za dogovor. Održao je reč, dao sam mu 30.000 funti za auto, a već sutradan prodao ga za 60.000! Posle toga sam otišao na Maldive. Bio je to neverovatan odmor.

Generalno, Tornli je postigao svoj cilj, ali Kristijano nije. Išao je na sastanke i sa Dani Minog i Kimberli Vajat, ali bezuspešno. Zanimljivo, obe devojke bile su starije od Kristijana, što samo potvrđuje ranije iznet trač, da on stvarno voli iskusnije.

Kimberli Vajat se posle viđenja sa Kristijanom, okrenula svom budućem muže, manekenu Maksu Rodžersu. Udala se za njega, a par ima dve ćerke i sina, žive u gradu Sariju, u jugoistočnoj Engleskoj.

NABAVLJAO MU BROJEVE TELEFONA, ZAUZVRAT DOBIO PORŠE Šokantno priznanje Ronaldovog saradnika, evo s kim je sve bio Kristijano

Foto: EPA-EFE/STR

 

Kimberli Vajat (41) se periodično pojavljuje u raznim projektima. Od 2019. glumila je u CBBC seriji "Skoro nikad", a 2022. Kimberli je učestvovala u četrnaestoj sezoni serije "Ples na ledu" sa britanskim klizačem Markom Hanretijem.

Dani Minog (51) uvek je volela sportiste. Bila je u vezi sa šampionom u Formuli 1 Žakom Vilnevom, zatim je četiri godine živela sa bivšim ragbi igračem Krisom Smitom, sa kojim ima i dete.

Rod je brat jednog od najtalentovanijih polaznika omladinske škole Mančester junajteda Bena Tornlija. Njegov brat bio je najtalentovaniji u generaciji Dejvida Bekama, Garija Nevila i Pola Skolsa. Počeo je karijeru u Mančester junajtedu, međutim posle pucanja ukrštenih ligamenata na oba kolena i čestih povreda, morao je da prekine karijeru.

- Ben bi nas sve nadmašio, koliko je bio talentovan. Tužno je sve što mu se desilo - rekao je Dejvid Bekam.

Rod Tornli radio je kao maser u stručnom štabu prvog tima Mančester junajteda 19 godina. Napustio je posao zbog teške bolesti.

- Kada mi je dijagnostifikovan kože, promenili su se prioriteti u mom životu. Obećao sam sebi da ću posle brojnih putovanja više vremena provoditi sa svojom decom. Uživao sam u Junajtedu, ali osećao sam se kao da je moje vreme tamo prošlo. Radio sam 80 sati nedeljno - rekao je Rod Tornli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading