SE*SI LUSI PROVOCIRA GDE GOD SE POJAVI! Izazovna golferka pronašla idealan način za zaradu - pokazivanje atributa! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Lusi Robson obožava golf, a korisnici društvenih mreža obožavaju nju. Golferka sa Floride nikada nije uspela da postane profesionalna igračica, ali ne žali zbog toga. Naprotiv! Pronašla je način da, pre svega udaranjem loptice štapom i trikovima, postane poznata, a uz to i da dobro zaradi. Naime, Lusi nije zablistala na terenu, ali jeste na društvenim mrežama, i to pošto je delila savete o golfu na atraktivan način - u izazovnim pozama, u oskudnoj ili vrlo uskoj odeći koja je isticala svaku njenu oblinu.

HRVAT SE VRAĆA U PREMIJER LIGU? Modrić napušta Real, ali je malo ko očekivao da bi mogao baš u ovaj klub!

NEMAC TERA SRBINA IZ JUNAJTEDA! Oterao Nikolića iz Moskve, a sada će isto uraditi sa Matićem!

Ona je zahvaljujući tome stekla veliki broj pratilaca na Instagramu - više od milion, a dobila je i unosne poslove kao promoter nekoliko proizvoda. Lepa Lusi, koja je rođena u Velikoj Britaniji, od toga je zaradila 500.000 funti, ali nije se zadovoljila tom sumom.

Iskoristila je to što je postala influenserka da otvori i svoj Onli fans nalog, gde zainteresovanima uz nadoknadu prikazuje smeliji sadržaj. Ona ima već 30.000 pratilaca koji plaćaju 11 evra mesečno kako bi uživali u njenim nestašnim snimcima.

Atraktivna 26-godišnja golferka zahvaljujući tom nalogu dopunila je svoj bankovni račun za 600.000 evra.

Lusi je igrala golf na Univerzitetu na Floridi, a zatim i na Kalifornijskom politehničkom državnom univerzitetu u San Luis Obispu. Atraktivna Britanka je slobodna, a interesantno je da nikada nije spomenula nijednog dečka, niti bilo koju vezu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading