DOK SE VATRA NE VRATI NEĆE BITI NI TITULA! Oglasio se Stefan Babović: Ponižavaju vam kapitena, a vi ćutite!
EPA/Stefan Puchner

Komentar na finale Kupa Srbije dao je i nekadašnji kapiten Partizana Stefan Babović

Crvena zvezda je dobila utakmicu posle izvođenja penala (4:3), a tokom penal serije došlo je do incidenta.

Nakon što je dao gol, mladi igrač Zvezde, Nikola Krstović uneo se u lice iskusnom golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću, a zatim ga je iskusni čuvar mreže odgurno loptom.

 

DOK SE VATRA NE VRATI NEĆE BITI NI TITULA! Oglasio se Stefan Babović: Ponižavaju vam kapitena, a vi ćutite!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Posle utakmice bek crveno-belih, Marko Gobeljić je prišao Stojkoviću i pred njim skinuo gaće.

Danas su se oglasili iz Crvene zvezde i rekli da će Gobeljić zbog toga biti kažnjen.

Sada se povodom svega toga oglasio nekadašnji kapiten Partizana, Stefan Babović.

- Stojke je branio preko 80 puta za reprezentaciju, bio dva puta na Svetskom prvenstvu,na Olimpijskim igrama, branio velike utakmice... Zaista je obeležio neku eru sto se tiče sportske karijere i sigurno je naš najveći golman uz Ivicu Kralja u poslednjih 25-30 godina... Mogu da razumem i svađe i tenzije na utakmicama i svađe sa publikom,provokacije ali među nama igračima je uvek postojao neki respekt, poštovanje, pa čak i na utakmicama protiv najvećih rivala - napisao je Babović na društvenim mrežama.

On je rekao da moramo da poštujemo velike igrače, te da ne zaboravljamo šta su oni uradili za klub.

- Nismo naučili da poštujemo velike igrače (golmane) i kod nas se sve brzo zaboravlja. Iskreno, sreća da u vreme Bate Mirkovića, Nađa, Saveljića, pa posle i u vreme moje generacije se nije desilo ovakvo nepoštovanje posle utakmice, sigurno ne bi otišli u svlačionicu, već bi verovatno bilo nereda od terena do svlačionica gore. E, to zameram ovom Partizanu i ovoj generaciji. Vašem kapitenu neko pokazuje najniži nivo poštovanja i direktno ga ponižava, i vi ćutite, kao nećete da se svađajte.. Dok se ta vatra ne vrati nećete ni titule osvajati - poručio je Stefan Babović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bane

26.05.2021 20:37

Ponižavaju skota koji je uvreda čak i za Partizan. Zašto niko nikad nije rekao ništa loše za Bobeka, Vukotića, Sašu Ilića, Nenada Stujkovića...

Драган Србин

26.05.2021 22:43

Узајамно поштовање је основа фер плеја у спорту Казна за Гобељића и Кангу 100 часова бонтона за Стојковића казна завет ћутања пре утакмице а за Суму казна шут карта из Србије због омаловажавања државе