ZAKORAČITE U ADMIRALBET SVET KLAĐENJA Iskoristite 2000 dinara Bonusa dobrodošlice već danas!
Foto: Promo/AdmiralBet

Naime, sve igrače koji se registruju na sajtu AdmiralBet.rs odmah po registraciji očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita. Bonus dobrodošlice se dodeljuje i ukoliko se registracija izvrši putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, koje možete preuzeti ovde, dok registraciju možete kompletirati na ovom linku u svega par koraka.

Naravno, to nije sve, jer svim igračima prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara. Dopuna naloga se od skoro može izvršiti i putem AltaPay, Payspot i A Vaučer platnih institucija, potpuno besplatne, bez ikakve provizije, pa tako igrači mogu brzo i jednostavno da depozituju na nekoliko stotina lokacija širom Srbije.

Pored sjajnog paketa Bonusa dobrodošlice, u AdmiralBetu uvek postoji veliki broj aktivnih sportskoh i slot promocija, koje svim registrovanim igračima mogu doneti vredne nagrade. Primer jedne takve promocije je Igra nedelje, u kojoj se svake nedelje prezentuje jedna slot igra za koju se dodeljuje 50 besplatnih spinova na kraju nedelje.

Ljubitelje sportskog klađenja očekuje i 700% bonusa na odigrani broj parova, kao i predefinisani Bonus tiketi, dok je Kiša freebeta gotovo pa uvek prisutna u Aviator četu.

Sve ostale aktuelne promocije možete pogledati ovde, dok se kompletna sportska ponuda nalazi na ovom linku.

Registrujte se na AdmiralBet.rs, pogledajte ponudu i izronite fenomenalne dobitke!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading