KARI REŽIRAO PREOKRET Golden Stejt se vratio u velikom stilu i posle produžetaka pobedio Milvoki (VIDEO)
Tanjug/Ap

Bio je Milvoki nadomak trijumfa, iako je igrao bez povređenog Janisa Adetokumba. Imali su Baksi osam poena prednosti dva minuta pre kraja utakmice, ali to nije bio dovoljno protiv raspoloženog Stefa Karija.  

As Golden Stejta izrežirao je preokret, sa osam vezanih poena vratio svoj tim u život i doneo izjednačenje. Milvoki nakon toga nije uspeo da se oporavi, pa su Voriorsi dokrajčili nemoćnog rivala tokom dodatnih pet minuta igre. 

Kari je utakmicu završio sa 36 poena, Tompson je dodao 22, a  Divićenco dva poena manje. U redovima Baksa raspoloženi su bili Lopez i Midlton sa po 19 poena. 

BUDUĆNOST IZBEGLA ZVEZDINU SUDBINU Podgoričani slavili posle drame

Atlanta je bez Bogdana Bogdanovića poražena od Bostona rezultatom 125:134. U redovima pobedničkog tima briljirali su Džejson Tatum sa 34 poena i 15 skokova i Džejlen Braun koji je imao 24 poena.

Tre Jang je predvodio Atlantu  sa 35 poena i 13 asistencija, ali nije mogao sam. Bogdan Bogdanović je propustio meč zbog problema sa leđima.

Los Anđeles Klipersi bili su bolji od Njujorka rezultatom 106:95. Lenard je bio najraspoloženiji sa 38 poena, Pol Džordž je meč završio 22 poena. S druge strane, najefikasniji u redovima gostiju bio je Imanuel Kvikli sa 26 poena, dok je Rendl ubacio 19 poena. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading