MUSA UPOZORAVA NA PARTIZAN I "GROBARE" Neće biti lako, prave sjajnu atmosferu
EPA-EFE/J.J.Guillen

Košarkaši Real Madrida su već obezbedili Top 8 Evrolige, a bore se do kraja regularnog dela za što bolju poziciju i uslovno rečeno lakšeg rivala u plej-ofu. Trenutno su Madriđani drugi, a do kraja imaju još pet utakmica, među kojima je večerašnja u Bolonji protiv Virtusa, ali i gostovanje Partizanu 31. marta. 

Jedan od najboljih igrača "kraljevskog tima", reprezentativac Bosne i Hercegovine, Džanan Musa, ove sezone je jedan od najboljih igrača slavne španske ekipe.

ISKRENO O SVEMU Lesor progovorio o Srbiji, odnosu sa navijačima, pa otkrio najluđu priču kako je postao kum

On ističe da je privilegovan što igra u Realu i da im stariji igrači pomažu da shvate mentalitet ovog kluba.

- Svaki igrač u ovom timu je veoma iskusan, i ja sam privilegovan što igram su Realu. Ne bih mogao da neko radi nešto bolje od drugih. Iskusni veterani kao što su Rudi, Ćaćo i Serhio guraju sve ostale da otelotvore mentalitet Real Madrida - rekao je on, a zatim se osvrnuo i na predstojeće mečeve u Evroligi, među kojima je i gostovanje.

- Idemo utakmicu po utakmicu. Trenutno smo fokusirani na Virtus, a onda ćemo razmišljati o preostalim mečevima. Svaka od tih ekipa je opasna. Kada je reč o Fenerbahčeu i Partizanu, koji se bore za 4. mesto i plej-of, oni imaju sjajnu atmosferu na domaćim terenima i neće biti lako - rekao je Musa. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading