ALO! TIKET NEDELJE Liverpul kroti "vukove", Real bez prava na kiks, Tadićev Ajaks ima zicer, a tu je i derbi Bundeslige
Foto: Shutterstock

Nakon što smo pogodili tiket, usledio je kiks u prošlom kolu kada smo pogodili dva od četiri para. Pokušaćemo da se vratimo na pobednički kolosek.

Možda vam baš naš predlog tiketa opet donese finu svotu novca. 

Igra se veliki broj utakmica, a mi ćemo sa našim predlozima pokušati da vam olakašmo izbor.

VULVERHEMPTON - LIVERPUL (Subota, 16.00) Engleska 1

I jedni i drugi nalaze se u nezavidnoj situaciji. Vulverhempton je u donjem delu tabele i predstoji mu grčevita borba za opstanak, dok posrnuli Liverpul mora što pre da krene da pobeđuje, inače će ostati bez Evrope.

Smatramo da je krajnje vreme da se četa Jirgena Klopa trgne iz letargije i uđe u seriju pobeda. Nedavno su se ova dva tima sastala u FA kupu i "redsi" su uspeli da slave. Neće biti lako pronaći put do mreže "vukova", ali verujemo u Mohameda Salaha i drugove, a i kvota je odlična.

PREDLOG: 2 (Pobeda Liverpula) Kvota: 1.95

DORTMUND - FRAJBURG (Subota, 15.30) Bundesliga

Dugo Bundesliga nije bila ovako izjednačena. Bajern je i dalje apsolutni favorit, ali brojni klubovi mu dišu za vrat, između ostalih i Dortmund i Frajburg.

Dortmund i Frajburg se nalaze na deobi četvrtog mesta sa po 34 boda. Po tradiciji na utakmicama ovih ekipa bude dosta golova. U prvom delu sezone "milioneri" su slavili u gostima sa 3:1 nakon preokreta, a favoriti su i ovom duelu i verujemo da će tu ulogu i opravdati.

PREDLOG: 1 (Pobeda Dortmunda) Kvota: 1.7

KAMBUR - AJAKS (Nedelja, 12.15) Holandija 1

Ajaks je nakon brojnih remija konačno ostvario ubedljivu pobedu u prošlom kolu protiv Ekselsiora sa 4:1. Ukoliko želi titulu, jasno je da moraju da uđu u seriju dobrih rezultata.

Sada im predstoji protivnik sličan onom iz prethodnog kola, ekipa Kambura koja je pretposlednja na tabeli. Trijumf tima koji predvodi Dušan Tadić ne bi smeo da se dovede u pitanje, a mi očekujemo i da ishod bude kao u prošlom kolu. Dakle ubedljiva pobeda "kopljanika".

PREDLOG: 2-2 & 3+ (Ajaks će voditi na poluvremenu i pobediti, a zbir golova biće najmanje 3) Kvota: 1.97

MAJORKA - REAL MADRID (Nedelja, 14.00) Španija 1

Real za vodećem Barselonom zaostaje pet bodova i ukoliko želi titulu, nema prava na kiks.

Sada ih očekuje nezgodno gostovanje protiv Majorke koja igra po sistemu toplo-hladno i nalazi se u sredini tabele. Ekipa, za koju brani Predrag Rajković, prilično je tvrda, ne daje mnogo golova, ali ih isto tako teško i prima (15:18). Ipak, verujemo da će najbolji napad u ligi (postigli 40 golova) pronaći načina da matira golmana reprezentacije Srbije i nastaviti poteru za Barselonom.

PREDLOG: 2 (Pobeda Reala) Kvota: 1.75

UKUPNA KVOTA: 11.43

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading