ALO! TIKET NEDELJE "Svrake" u Londonu, preporod Italijana i šansa koju Real ne sme da propusti u Baskiji
Foto: Shutterstock

Posle duge, baš duge pauze ponovo se družimo u našoj redovnoj rubici gde vam svakog vikenda donosimo predloze za klađenje. Kao što je bila praksa tokom jeseni, ove zime i proleća ponovo ćemo pronalazite najbolje kvote i servirati ih vama.

Pokušaćemo da i u 2023. godini imamo što bolju prolaznost, a da vredi biti uz našu rubriku dokazali smo i sa čak tri pogođena tiketa, kao i velikim brojem pogođenih parova, tako da ste na pravom mestu.

Da ne dužimo dalje, evo i naših predloza za predstojeći vikend.

KRISTAL PALAS - NJUKASL (Subota, 18.30) Engleska 1

Njukasl jeste pokazao da je ove sezone prilično ozbiljan u nameri da se dokopa Lige šampiona, ali je isto tako i Kristal Palas pokazao da je prilično nezgodan rival na svom stadionu.

Njukasl nije uspeo da ih savlada u prvom delu sezone, pa verujemo da će tako biti i ovog puta. Baš zato naš predlog je malo hrabriji, a to je pobeda domaćina ili nerešen ishod. Dakle sve osim trijumfa "svraka".

PREDLOG: 1X (Pobeda domaćina ili nerešen ishod) Kvota: 2.00

ATLETIKO MADRID - REAL VALJADOLID (Subota, 18.30) Španija 1

Madriđani igraju jednu od najgorih sezona u eri Čola Simeonea koji bi ovog leta mogao da napusti ekipu. Ipak, kada u goste dolati Valjadolid sve osim pobede bila bi katastrofa.

Gosti su 17. tim Primere i bore se za opstanak, a kada je kvota 1.45 na Atletiko, sasvim je realno pokušati sa kecom.

PREDLOG: 1 (Pobeda Atletiko Madrida) Kvota: 1.45

MONCA - SASUOLO (Nedelja, 15.00) Italija 1

Monca u debitantskoj sezoni u Seriji A igra odlično. Imaju 21 bod i nalaze se daleko od zone ispadanja, dok s druge strane Sasuolo igra jednu od najgorih sezona od kako se vratio u elitu.

Grčevito se bore za opstanak, ali mi mislimo da je vreme da im krene na bolje, možda već i od susreta sa ekipom Silvija Berluskonija, pa odakle i predlog da igrate na pobedu ili remi Sasuola.

PREDLOG: X2 (Konačan ishod: Remi ili pobeda Sasuola) Kvota: 1.70

ATLETIK BILBAO - REAL MADRID (Nedelja, 21.00) Španija 1

Ako vidite kvotu 2.50 na pobedu Reala, jednostavno je morate iskoristiti. Naročito kada ime rivala nije Barselona. Istina, "kraljevići" su u padu forme, ali ukoliko žele borbu za titulu, moraju da slave u Baskiji.

Bilbao, takođe, nije u najboljem raspoloženju, naročito ne posle poraza od Real Sosijedada u baskijskom derbiju.

PREDLOG: 2 (Pobeda Real Madrida) Kvota: 2.50

UKUPNA KVOTA: 12.32

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading