ALO! TIKET NEDELJE Bavarci jure prvi trijumf ove sezone, derbi kola u Napulju, zanimljiv susret na "Olimpiku"
Foto: Shutterstock

Prošle nedelje videli ste naš dobitan tiket, a sada je red da vam ponovo predstavimo neke parove za klađenje i ovog vikenda. Možda vam baš naš predlog tiketa opet donese finu svotu novca. 

Pokušaćemo da i u 2023. godini imamo što bolju prolaznost, a da vredi biti uz našu rubriku dokazali smo i sa čak tri pogođena tiketa, kao i velikim brojem pogođenih parova, tako da ste na pravom mestu. 

Predstavljamo vam četiri naša predloga za ovaj vikend. 

BAJERN MINHEN - AJNTRAHT (Subota, 18.30) Nemačka 1 

Ako se malo osvrnemo na međusobne mečeve između Bajerna i Ajntrahta doći ćemo do zaključka da nam ovi dueli skoro uvek donose dosta golova, a poslednji put je to bio slučaj u poslednjem međusobnom susretu kada je bilo 1:6 za Bavarce. Nema sumnje da će Bavarci biti motivisani na svom terenu da pobede jer oni jure prvi trijumf ove sezone. 

PREDLOG: 1&D3+ (Pobeda Bajerna uz makar 3 postignuta gola domaćina) Kvota: 1.93 

SEVILJA - ELČE (Subota, 18.30) Španija 1 

Nakon katastrofalnih partija u prvom delu šampionata, deluje da Sevilja polako ali sigurno pruža bolje partije, koje su i te kako potrebne ovom timu ukoliko želi da i naredne sezone u La Ligi.
Naime, trenutno se Andalužani nalaze na petnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja. 

U goste im stiže Elče, koji je svakako tim koji je do sada ubedljivo najmanje pokazao od svih ekipa u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, o čemu najbolje svedoči i poslednje mesto na tabeli uz samo šest osvojenih bodova.

PREDLOG: 1 (Pobeda Sevilje) Kvota: 1.53

LACIO - FJORENTINA (Nedelja, 18.00) ITALIJA 1 

Jedan od najzanimljivijih susreta ovog kola se igra na Olimpiku gde će snage odmeriti Lacio koji igra odlično u poslednje vreme, ali i Fjorentina kojoj će ovo po svemu sudeći biti još jedna sezona u kojoj ova ekipa nije uspela da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja.

Lacijali su u prošlom kolu odigrali verovatno i svoj najbolji meč u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, pošto je ova ekipa uspela na svom terenu da demolira Milan, i to sa više nego ubedljivih 4:0. Deluje da bi Lacio dosta lakše nego što se to očekuje mogao da dođe do trijumfa na ovom susretu... 

PREDLOG: 1 (Pobeda Lacija) Kvota: 2.15 

NAPOLI - ROMA (Nedelja, 20.45) ITALIJA 1 

Derbi kola se igra na stadionu “Diego Armando Maradona” u Napulju, gde će lider na tabeli ugostiti Romu. U prošlom kolu su Napolitanci slavili na veoma teškom gostovanju kod Salernitane, a taj duel u Salentu je završen rezultatom 0:2.
Roma je sa druge strane ostvarila trijumf kod Specije, koja igra sjajno na svom terenu, a posle te pobede se izabranici Žozea Murinja nalaze na petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Inter. 

Napoli igra fenomenalno na domaćem terenu i vrlo lako se može desiti da slavi i na ovom susretu. Ipak, očekuje se dosta golova. 

PREDLOG: 3+ (Biće minimum tri gola na meču) Kvota: 1.92 

Ukupna kvota: 12.18 

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading