OVO JE KRAJ Ten Hag više ne želi Ronalda u Mančester junajtedu
EPA

Ronaldo (37) je pre nekoliko dana u intervjuu britanskom novinaru Pirsu Morganu rekao da se oseća izdanim od strane Mančester junajteda i istakao da su pokušali da ga oteraju sa "Old traforda". Portugalski fudbaler je istakao da ne poštuje Ten Haga i dodao da porodicu Glejzer, koja je vlasnik Mančester junajteda, ne interesuju sportski rezultati kluba.

"Ten Hag je svoj stav lično saopštio čelnicima kluba Džoelu Glejzeru, Ričardu Arnoldu i Džonu Murtogu. On je zbog ovog sastanka odložio porodični odmor. Igrači Mančester junajteda su besni na Ronalda, a klub trenutno razmatra koje postupke u skladu sa zakonom i pravilnicima može da pokrene protiv Ronalda, čija je mesečna plata veća od dva miliona evra. Ten Hag želi da Ronaldo napusti klub već u januaru naredne godine, jer je Portugalac ovim potezom pokušao da razbije jedinstvo u timu", navodi "I-Es-Pi-En".

TOTALNI RASPAD SISTEMA Saigrač iskulirao Ronalda, Kristijano ostao u šoku (VIDEO)


Ronaldo ima ugovor sa Mančester junajtedom do juna naredne godine. On je ove sezone odigrao 16 utakmica za "crvene đavole", a postigao je tri gola i imao je dve asistencije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading