OVO JE BRAZIL KOJI ĆE NAPASTI SRBIJU Isplivao spisak, selektor se odriče zvezda Liverpula, Reala i Arsenala?
EPA-EFE/YONHAP

Brazilski "Globo" objavio je listu od 20 igrača za koje su u tom mediju uvereni da će se naći na spisku putnika za Katar.

Selektor Tite je odbio da saopšti širi spisak od 55 igrača, a u ponedeljak će javnost saznati onaj konačan od 26 fudbalera.

Prema pisanju pomenutog medija, na Svetso prvenstvo idu sledeći igrači.

Golmani: Alison (Liverpul), Ederson (Mančester Siti) i Veverton (Palmeiras)

Defanzivci: Tijago Silva (Čelsi), Markinjos (PSŽ), Eder Militao (Real Madrid), Aleks Sandro (Juventus) i Danilo (Juventus)

Vezisti: Lukas Paketa (Vest Hem), Kazemiro (Mančester Junajted), Fred (Mančester Junajted), Bruno Gimaraeš (Njukasl) i Fabinjo (Liverpul)

Napadači: Nejmar (PSŽ), Vinisijus Žunior (Real Madrid), Rafinja (Barselona), Entoni (Mančester Junajted), Rišarlison (Totenhem) i Gabrijel Žezus (Arsenal)

Dakle, tim pun zvezda svetskog fudala, ali je i pored toga primetno odsustvo nekoliko igrača. Nema Rodriga iz Reala, kao ni Roberta Firmina koji ove sezone beleži zapažene partije u dresu Liverpula. Na ovoj listi nije ni Arsenalov duo Gabrijel Magaljaes i Gabrijel Martineli, baš kao ni Bremer, Daglas Luis, Emerson Rojal, Renan Lodi, Everton Ribeiro, Gabrijel Barbosa, Filipe Kutinjo, Dani Alveš, Aleks Teljes, Mateus Kunja, Rodžer Ibanjes, Lukas Verisimo i Kajo Enrike koji je odigrao sjajan meč u dresu Monaka u pobedi protiv Crvene zvezde (4:1).

Podsetimo, "selesao" će igrati u grupi G zajedno sa Srbijom, Švajcarskom i Kamerunom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading