REČI KOJE ODZVANJAJU OSTRVOM! Džordan brutalnom porukom zapušio usta Klopu i Gvardioli!
EPA-EFE/ANDREW YATES

Koronavirus je napravila haos u engleskom fudbalu.

I kolo na "Boksing dej" biće oskrnavljeno zbog nekoliko mečeva pomerenih jer su neki igrači zaraženi pa će nekoliko timova morati da odigra po četiri utakmice u 12 dana.

Među njima su i Liverpul i Mančester siti, pa su Jirgen Klop i Pep Gvardiola podigli glas, ali im je ubrzo stigao odgovor od Sajmona Džordana, nekadašnjeg vlasnika Kristal Palasa.

- Dosta više. Igrajte prokletu igru, počnite da budete igrači. Previše vam je dato, a ionako većina igrača koje ja znam želi igra te utakmice. Ne znam kakve ljude odgajamo, ali meni se čini da su oni mlaki. Ne mogu to više da trpim. Pokažite karakter, odradite to. Prihvatamo sve dobro što nam se događa, trebali bismo i neke loše stvari - rekao je Džordan. 

REČI KOJE ODZVANJAJU OSTRVOM! Džordan brutalnom porukom zapušio usta Klopu i Gvardioli!

EPA-EFE/ANDREW YATES

 

Nastavio je u oštrom tonu.

- Fudbal je izgrađen na kulturi izmišljanja izgovora i šta god ljudima date nije im dovoljno. A da kažete da vam dobro ide? Da se uštinete i shvatite koliko ste srećni? Da nema fudbala, polovina vas radila bi u Mekdonaldsu. Zarađujete 10 miliona po godini i kukate zbog onog što nemate.

- Svi shvatamo dinamiku ove igre, a u jednom trenutku godine ona se igra za publiku. Ovo je taj trenutak i ljudima se sviđa tradicija odigravanja utakmica u ovom razdoblju. Zar ste zaboravili zbog koga ste ovde? Da ne postoji taj interes ne biste niti bili plaćeni desetine miliona svake godine - zaključio je Sajmon Džordan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading