SRPSKI TOP GRUVA OSTRVOM! Mitrović postigao više golova od 11 klubova u ligi!
EPA/Stu Forster

 

Fulam je napunio mrežu Blekburna - 7:0, doduše domaćin je imao igrača manje od 30. minuta i rezultata 2:0 za goste iz Londona, a ponovo je u centru zbivanja bio naš bombarder Mitrović. Uz pogodak (drugi za „kolibare“ na meču), raspucani Smederevac je zabeležio i dve asistencije za Vilsona, pa je sve izvesnije da ćemo Fulam ponovo gledati u Premijer ligi. I ko zna šta bi se sve dešavalo na „Ivud parku“, u najtežem porazu Blekburna na domaćem terenu ikada, da srpski reprezentativac nije izašao iz igre u 67. minutu.

Mitrogol je sa 19 hitaca ubedljivo najbolji strelac Čempionšipa (trese mrežu u proseku na 72 minuta), a zanimljivo je da je postigao više pogodaka ove sezone nego čak 11 klubova u drugom rangu engleskog fudbala! Za po gol mu beže Hadersfild (u zoni plej-ofa!), Svonsi, Notingem forest i Reding našeg trenera Veljka Paunovića.

Ukoliko nastavi s ovakvom paljbom, Mitrović će oboriti rekord Ajvana Tonija (Brentford), koji je prošle godine cilj pogodio 31 put.

SRPSKI TOP GRUVA OSTRVOM! Mitrović postigao više golova od 11 klubova u ligi!

EPA-EFE/Clive Rose

 

MITROVIĆ - 19 golova

BLEKPUL, MIDLSBRO, PRESTON - 18

BIRMINGEM, BRISTOL SITI, PITERBORO - 17

MILVOL - 16

KARDIF - 15

BARNSLI, DERBI - 12

HAL - 9

Druženje u Londonu

Kad god im obaveze dozvole, Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević, kapiten Kristal Palasa, porodično se druže. Kao što pokazuje ova fotka iz jednog londonskog kafića, u kojem su srpski fudbaleri bili sa suprugama Kristinom (Mitrović) i Milicom (Milivojević).

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading