IVIĆ NAS JE UGNJETAVAO! Legendarni as Votforda opleo po Srbinu:  Činio je sve da se osećamo grozno!
EPA/ Richard Heathcote

- Ivić i ja nikada nismo imali problem. Ne do samog kraja. Nisam se posebno zagrejao za njegov stil vođenja utakmica i treniranja. Mislim da niko nije - napisao je Dini.

Nije prijalo Diniju i njegovim saigračima da satima sede ispred ekrana i gledaju snimke utakmica.

- Što se tiče analize utakmica, on je secirao sve, do najsitnijih detalja. Trebalo bi mu 45 minuta da prođe kroz sedam ili osam isečaka. Izašli biste iz sobe i neko bi se okrenuo prema vama i rekao: "Bože, ja sam s***nje". Znao je da učini da se osećaš grozno -  piše on u knjizi.

Nisu voleli fudbaleri što ih je Ivić "terao" da ostaju na treninzima i posle vremena kada je on bio planiran da bude okončan.

- Kada bismo pobedili, radili bismo 40 minuta na stvarima koje smo uradili pogrešno i nekoliko minuta na golovima koje smo postigli. Ljudi nisu uživali u svom fudbalu, a on je počeo sve više da nas pritiska. Počeo je da nas ugnjetava. Imamo najbolji posao na svetu, plaćeni smo pravo malo bogatsvo za igranje fudbala i treniramo četiri ili pet časova dnevno, a imate osobu koja čini da se osećate kao da niste dovoljno dobri da biste bili tu gde jeste i da sve radite pogrešno - zaključio je Dini u svojoj knjizi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading