RADONJIĆ O NAREDNOJ SEZONI Napravićemo analizu, a onda ćemo misliti o narednim pravcima
ABA liga/Dragana Stjepanović

Crvena zvezda je osvojila ABA ligu pošto je u finalnoj seriji slavila protiv Partizana 3:2 u pobedama.

- Još smo pod utiscima vrlo teškog plej-ofa, a posebno finalne serije, tako da je teško sada uraditi detaljnu analizu. Važno je da smo uspeli i došli do odbrane titule - rekao je Radonjić za RTS.


On je istakao da su sve utakmice finalne serije bile odličnog kvaliteta, jer su se odvijale u vrlo specifičnim uslovima.

Trener Crvene zvezde je rekao da su njegovi košarkaši bili vrlo opterećeni ali je tim ipak uspeo da trijumfuje u finalu uprkos brojnim problemima sa povredama.
RADONJIĆ O NAREDNOJ SEZONI Napravićemo analizu, a onda ćemo misliti o narednim pravcima

KK Crvena zvezda

 

VOLTERS NAPUSTIO ZVEZDU Morao je hitno da ode u Ameriku

Na pitanje o sledećoj sezoni i Evroligi trener Zvezde bio je zagonetan.

- U ovoj sezoni smo pričali o mnogo problema, povreda pre i posle početka priprema. U toj završnici, gde smo mogli možda i korak dalje da odemo, smo igrali bez bitnih igrača. Jako sam zadovoljan. Treba napraviti analizu, još smo svi pod utiscima finalne serije ABA. Trebalo bi krenuti sa razgovorima o različitim temama - istakao je Radonjić i potom ostao zatvoren na pitanje o pojačanjima i ekipi sledeće sezone:

- Trebalo bi napraviti analizu. Tek onda razmišljati o daljim pravcima. 

- Uradićemo detaljnu analizu cele sezone iz čega će proisteći i plan za narednu sezonu. Već sutra tim očekuje završnica Košarkaške lige Srbije i polufinalni meč sa Megom. Sve je to jako brzo za tim i nadam se da ćemo uspeti da se adaptiramo i budemo dovoljno dobri da i ovu seriju krenemo sa pobedom. Nadam se da ćemo i u svim budućim mečevima biti dobrog kvaliteta, što neće biti ni malo lako posle svega što smo prošli. Sve to je bilo vrlo specifično i trebalo je naći način da budemo dobri u svim tim okolnostima. Košarkaški, mislim da su sve te utakmice bile visokog kvaliteta, ali, posle svega, pričati o tome... Sve pada u vodu. Ja se iskreno nadam da se već u sledećoj sezoni to neće desiti, da će biti drugačije i da ćemo svi moći da uživamo u sportu i sportskim dešavanjima - rekao je Radonjić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading