TERZIĆ "PECNUO" PARTIZAN! Generalni direktor Crvene zvezde najavio velika dela, govorio o pojačanjima, ali i o večitom rivalu!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda je plasmanom u osminu finala Lige Evrope ostvarila istorijski uspeh.

Cilj je ostvaren, a ne samo da je ostvareno još jedno “evropsko proleće” već je prvi put osvojeno prvo mesto u Ligi Evrope.

ZVEZDA U EVROPSKOM VRHU! Crveno-beli među četiri najbolja tima Lige Evrope u jako bitnom parametru!

– Cilj je ostvaren, plasirali smo se u osminu finala LE, sad čekamo žreb i protivnika – rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u emisiji “60 minuta” sa Vladom i Acom na MaxBet radiju.

Ipak, postoji nešto važnije od titule.

– Prioritet je titula, samo to nas zanima.

TERZIĆ

Tanjug/Ap

 

Crvena zvezda je uradila veliku stvar za naš fudbal, pa je Srbija u ovom momentu na 11. mestu po klupskom koeficijentu. Velike su šanse da tu i ostane, što bi značilo da će srpski fudbal u sezoni 2023/24 imati direktnog predstavnika u Ligi šampiona. 

– To je naš cilj. Ne bi bilo u redu da se plasmanom u Ligu šampiona okoristi neko drugi, kad smo mi doneli najviše bodova srpskom fudbalu - rekao je Terzić i tako indirektno "pecnuo" Partizan.

LAKOG RIVALA NEMA! Matematičar izračunao: Evo koga će najverovatnije izvući Partizan!

Izvesno je da će na "Marakanu" stići i neka pojačanja.

– Spremamo tri-četiri igrača, ali nećemo o imenima zbog onih koji trenutno igraju kod nas - objasnio je generalni direktor Crvene zvezde.

Terzić se osvrnuo i na plasman Srbije na Svetsko prvenstvo.

– Veliki uspeh. Bili smo redovni učesnici, plasirali smo se na prošlo SP. Mene raduje izvanredna igra i to na terenu velikog protivnika. Naišla je sjajna generacija mladih igrača. Perspektiva reprezentacije je izvanredna – zaključio je Zvezdan Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading