UEFA POSLALA HITAN DOPIS NA "MARAKANU" Zvezda nema još mnogo vremena, čeka se odgovor!
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde duplom pobedom nad ekipom Kluža plasirali su se u grupnu fazu Lige Evrope. Crveno-beli će tako po peti put za redom dokečati jesen u nekom od dva najjača takmičenja na Starom kontinentu.

Šampion Srbije je odmah po saznanju da će se sastati sa Bragom, Midtjilandom i Ludogorecom, odlučio da dodatno pojača svoje redove kako bi napao prva dva mesta i proleće u Evropi.

UEFA POSLALA HITAN DOPIS NA

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Stigao je Rišairo Živković, a uskoro se očekuje i dolazak levog beka. Trenutno je u igri nekoliko opcija, ali crveno-beli moraju da reaguju što pre. UEFA je već poslala dopise klubovima da imaju dok do 2. septembra u 23:59 da dostave spiskove licenciranih igrača za grupnu fazu. Nakon toga, fudbaleri koji pojačaju klubove, neće moći da im pomognu u evropskim mečevima.

Dakle, Zvezdino vreme sada se već meri u satima. Do kraja dana treba očekivati pojačanje po levom boku. Trenutno su u igri Milad Mohamadi i Frederik Andre Bjorkan. Doduše, ne treba zaboraviti ni Dimitrija Kamenovića koji je ostao bez licence u Laciju.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading