SVI NA SNEG Ceo Kopaonik na jednom mestu!
Promo

Kopaonik je mesto koje širom otvara vrata kako mladima koji sa većim društvom vole da uživaju na padinama planine, tako i porodicama s decom koji su u potrazi za aktivnostima za sve generacije.

Kopaonik je planina koja skijašima nudi čak 62 kilometra staza za alpsko i nordijsko skijanje, dok svi ostali pregršt zabave mogu pronaći u Dolini sportova na zip line-u, bobu na šinama, u dečijem gradu, snowboard parku, šetnjama u netaknutoj prirodi Kopaonika, wellness & spa centrima u hotelima naše Srebrne planine.

Kako biste se potpuno odmorili, prepustili se uživanju u zimi i planini i potpuno dislocirali od svakodnevnih obaveza Supernova travel je preuzela na sebe kompletnu organizaciju vašeg zimovanja i vodi brigu o svakom segmentu vašeg putovanja. U našoj agenciji vas spremno čeka raznovrsna ponuda smeštajnih kapaciteta apartmanskog i hotelskog tipa, mogućnost rezervacije kompletne ski opreme pre dolaska na planinu, rentiranje prevoza od vrata do vrata, kao i bukiranje časova ski škole za početnike u ovom planinskom sportu.

Supernova travel je već godinama unazad vaš verni prijatelj zimovanja na Kopaoniku koji vas vodi do luksuznih soba i apartmana u hotelu Grand, Gorski, kao i do verovatno najpopularnijeg hotela ski sezone 2022 - novootvorenog hotela Viceroy. Za one koji uživaju u idiličnom planinskom ambijentu tu su Konaci, Nebeska Stolica, hotel Putnik, Club A, Župa i još mnogi drugi.

Ukoliko nikada do sada niste skijali možda je baš ova zima vaša prilika da prvi put stanete na skije. Uz rezervaciju smeštaja obezbedite odmah i vaše termine za učenje prvih spustova na padinama Kopaonika i ostvarite dodatne popuste u pretprodaji za grupnu nastavu za decu ili individualnu nastavu za decu i odrasle. Ujedno rentirajte i ski opremu koja vas spremno čeka po dolasku na Kopaonik i koju možete preuzeti na nekoj od čak 4 naše lokacije.

 

Za komforno putovanje obezbedili smo kombije, minibuseve, automobile koji su tu za vas već 15 godina bez otkaza i prevoze vas od vrata vašeg doma do vrata vašeg odabranog smeštaja na Kopaoniku.

Izdvajamo za vas - ŽUPA WELLNESS & SPA - pravo mesto koje zadovoljava sve potrebe savremenog gosta.

Na mestu nekadašnjeg istoimenog odmarališta uzdigao se nov i moderan objekat, ušuškan u zelenilo i planinski ambijent Kopaonika. Wellness & spa Župa se nalazi u neposrednoj blizi centra i kompletnog skijališta i na samo 200 metara od ski staze Malo Jezero. Svojim gostima nudi recepciju, lobi bar, restoran, parking u podzemnoj garaži, skijašnicu, spa centar za potpunu relaksaciju u saunama, đakuziju, bazenu, masažama.

Sve sobe u objektu Župa su apartmanskog tipa dizajnirane sa posebnom pažnjom usmerenom na kvalitet i tople detalje sa ciljem što veće udobnosti u njima. Svi apartmani u objektu su projektovani po istom principu, poštujući funkcionalnost i koristeći moderna rešenja uklopljena u planinski ambijent i okolinu. Apartmani poseduju kupatilo, besplatan wifi, trpezariju sa kuhinjom, TV i pogodni

su za smeštaj do 7 odraslih osoba. Usluga je na bazi najma uz mogućnost doplate za polupansion (doručak i večera) u restoranu objekta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading