Lepa Brena
Foto: Promo/Live Production

Protekle nedelje, istorija je ispisana na Kopaoniku, gde su se, u okviru Kopaonik Music Week festivala u organizaciji SKYMUSIC-a, dva najveća imena bivše Jugoslavije - Lepa Brena i Zdravko Čolić, prvi put zajedno pojavila na jednoj sceni! Ovaj spektakl nije prošao neprimećeno, jer mediji iz čitavog regiona već danima pišu o ovom događaju, nazivajući ga istorijskim.

Lepa Brena

Live Production

 

Njihov zajednički nastup postao je najvažnija vest na ovim prostorima, a više od 100 medija iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, ali i šire, izveštavalo je o ovom spektaklu, generišući preko 400 tekstova na ovu temu.

Snimci Brene i Čole preplavili su mreže, a fotografije obišle region, simbolički ujedinjujući sve narode od Vardara pa do Triglava.

Podsetimo, Lepa Brena, koja je otvorila festival kojim se zvanično završava muzička sezona na Kopaoniku, iznenadila je publiku izlaskom na binu tokom Čolinog nastupa, a dve muzičke ikone zajedno su otpevale nezaboravni pevačev hit "Pusti, pusti modu". Tada je Brena priznala da joj se ostvarila životna želja, i to da je dugo maštala o njihovom zajedničkom nastupu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading