Kopaonik
Foto: Alo/Foto: RINA

 Naime, svako ko je tokom vikedna želeo da sluša regionalne zvezde Zdravka Čolića i Lepu Brenu morao je da izdvoji nezamislivu svotu novca, tvrdi jedan Vuk.

- Uslov da budemo na koncertu bila je rezervacija stola, čija cena se graniči sa zdravim razumom. Iznosila je 800.000 dinara što se deli sa deset ljudi koji su bili za stolom, a kapara je iznosila 500.000 dinara. Pritom to nije sve, cena ulaznice za ovaj koncert po osobi koštala je 200 evra i naravno plus piće - rekao je za agenciju RINA, Vuk R. koji je vikend sa društvom proveo na ovoj popularnoj planini.

On je dodao, da će ovakvo "nezaboravno" iskustvo boravka na Kopaoniku promeniti njegovo mišljenje o samoj planini i da će i te kako razmisliti da li će ponovo otići, bez obzira na količinu novca kojom raspolaže.

- Mislim da ima puno boljih centara, sa boljim uslovima u svakom pogledu kod nas u Srbiji ali i u okruženju, stoga moja destinacija za boravak više nikada neće biti Kopaonik, jer smo se svi "dobro" opekli i stekli jako loše iskustvo. Poznato je da je to preksupo i popularno mesto, ali za sve postoji granica, zaključio je Vuk.

Ovo su zaista nezamislive cifre i čini se neverovatnim da u našoj zemlji postoje osobe koje imaju na raspolaganju ovoliki novac i mogu da ga potroše na jedan koncert na Kopaoniku.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading