Zdravko Čolić
Foto: Printscreen/Printscreen

Legendarni Zdravko Čolić priredio je spektakularni koncert na Kopaoniku, a Alo! ekipa našla se na licu mesta i sa legendarnim muzičarem razgovarala o utiscima.

Zdravko Čolić

Printscreen

 

- Posle četiri godine evo mene opet ovde na Kopaonilu i družićemo se lepo večeras, biće ovo lep nastup jer su tu porodica i prijatelji. Biće malo drugačije s obzirom da se ne radi o klasičnom koncertu - rekao nam je Čolić malo pre početka nastupa u prepunoj dvorani.

Zdravko Čolić

Printscreen

 

Među prisutnima, našla se i njegova mezimica, ćerka Una, koja je satima đuskala i provodila se sa prijateljima. U jednom momentu na bini mu se pridružila i Lepa Brena, a potom otkrila da sve do sada nije nastupala sa slavnim kolegom.

Zdravko Čolić

Printscreen

 

Dve najveće zvezde Balkana zajedno su zapevale veliki Čolin hit "Pusti, pusti modu", a publika je ovacijom pozdravila Brenino tradicionalno podizanje haljine i pokazivanje dugih nogu.

Ovaj gest izazvao je Zdravka da je pomazi po nozi, što je nasmejalo publiku. "Zdravko, maštala sam da zapevamo ovu pesmu zajedno. Ljudi, volim vas i uživajte u ovom spektaklu”, obratila se Brena tik nakon silaska sa bine.

Alo! N.K. / J. M. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading