SKANDAL KOJI JE UZDRMAO SRBIJU! Danas počinje saslušanje Katarine Radivojević zbog brutalnog prebijanja Gage Antonijevića od strane Bjelogrlića
Foto: Alo/ilustracija

Glumica Katarina Radivojević danas će biti saslušana na sudu o slučaju Dragana Bjelogrlića i Predraga Gage Antonijevića.

Glumica je jedna od očevidaca fizičkog obračuna glumca i reditelja, što se moglo videti i na snimcima kamera iz Niškog hotela gde se sve odigralo. Ona je sedela za istim stolom sa okrivljenim Bjelogrlićem.

Osim Katarine Radivojević, o brutalnom prebijanju Gage Antonijevića od strane Bjelogrlića biće saslušani i Filip Davidović, Vladan Kecmanović i Jovana Sarić.

Podsetimo, tokom ranih jutarnjih časova 23. avgusta, u hotelu u Nišu došlo je do incidenta, kada je glumac i producent Dragan Bjelogrlić fizički nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića i tom prilikom mu zadao nekoliko udaraca u glavu. Njegovo skandalozno ponašanje naišlo je na veliku osudu javnosti.

NAJSTARIJA SRPSKA GLUMICA: Branka napunila 103 godine, pa za Alo! poručila: Čitam i pišem pesme bez naočara

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Duško

16.09.2021 18:57

Takvo ponašanje od čoveka koji predstavlja kulturu u jednom narodu nikako ne tolerisati. Takvo ponašanje nema opravdanja, upravo da on hrani celu Srbiju. On je ološ.

Talicni Tom

17.09.2021 09:04

@Duško - Pogresno sam stavio - minus! Naravno da je olos i baraba… Nedopustivo!