Uzbuna
Alo.rs
Uzbuna

Alo.rs

Uzbuna, Foto: Alo.rs

Terorističko kriminalna grupa B13, koja godinama deluje na severu Kosova i Metohije, planira da napadne Srbe koji žive u severnoj Mitrovici i Zubinom Potoku. Srpske obaveštajne službe upozorene su na pojačane aktivnosti ove organizacije iza koje stoji lično Hašim Tači.

NIJE MOGLO BOLJE ZA SRBIJU?! Naslednik Federike Mogerini dolazi iz zemlje koja ne priznaje Kosovo! Evo šta je rekao o GRANICAMA!

OVK teroristi

EPA

OVK teroristi, Foto: EPA

B13 planira da pre izbora, koji će na KiM biti održani najkasnije sredinom oktobra, izvede seriju napada u dve srpske sredine, a na meti su im staračka domaćinstva i ugostiteljski objekti. Ova grupa ima lidera koji deluje iz senke, ali i vođu koji koordinira napadima i akcijama.

- Primećeno je njihovo često okupljanje u kući u Bošnjačkoj mahali u severnoj Mitrovici. Ono što posebno zabrinjava jeste prisustvo njihovog vođe Genca, koji je na direktnoj komunikaciji s Tačijem i pojedinim aktivnim pripadnicima takozvane kosovske vojske. Plan im je da naprave niz incidenata, da opljačkaju starce u selima, da zapale i demoliraju nekoliko srpskih ugostiteljskih objekata, kaže za "Alo!" izvor iz obaveštajnih struktura koji godinama prati situaciju na Kosovu i Metohiji. Ova organizacija, koju čine mladići albanske nacionalnosti, do sada je izvela na desetine napada na Srbe i njihovu imovinu. Najčešće u napadima koriste hladna oružja, ali neretko pucaju na Srbe i pale njihovu imovinu.

Hašim Tači, Kosovo

EPA/VALDRIN XHEMAJ

Hašim Tači, Kosovo, Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

INFORMACIJA UPRAVO STIGLA Kosovski specijalci upali u kuću srpskog političara! Naoružani do zuba započeli opasnu akciju!

- Članovi grupe su pretežno mlađe osobe, starosti do 23 godine. Njihov lider je dosta stariji i aktivni je pripadnik kosovske vojske, pa najverovatnije preko njega obijaju oružje koje koriste za napade. Ranije je zabeleženo je ova grupa napadala i policajce, palili su njihove automobile, kamenovali kuće… U grupi ima oko 50 članova - kaže naš sagovornik.

Ova žena je nova premijerka Kosova?! Ona je trn u oku Haradinaju, a jedna stvar je posebno ČUDNA!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.08.2019. 15:58 List piše da je neopoziva ostavka Ramuša Haradinaja na mesto premijera zatekla kosovsku političku scenu.

Grupa B13 finansira se novcem koji stiže od pojedinih privrednika koji su finansijeri Tačijeve stranke, ali i od sredstava od albanske dijaspore. Pojedini članovi ove grupe su u inostranstvu, odakle šalju pajtosima novac za delovanje i napade na Srbe.

ALBANCI NE ZNAJU ŠTA ĆE OD MUKE Dačić organizuje Srbe da glasaju za Trampa, iza svega stoji MUDAR PLAN za Kosovo! Stvari se okreću u našu korist!

- Genc, jedan od vođa grupe, često putuje za Nemačku i Švajcarsku, a poznato je da je albanska dijaspora u tim zemljama veoma jaka. Tamo se bavi raznim poslovima, a deo novca šalje svojoj grupi - kaže naš izvor.

Pre petnaest godina B13 je otkupio nedovršenu kuću u naselju Bošnjačka mahala. Dvospratna kuća smeštena je duboko u ovom kvartu, a potpuno su uređene samo dve sobe na spratu.

TRAMP DODAJE GAS! Američki prijatelj Srba stiže u Beograd! Poseta zavisi od jedne stvari, a zbog toga PANIČI PRIŠTINA!

- U tim sobama oni se okupljaju, dogovaraju i prave planove za svoje akcije. U svakom trenutku u toj kući se nalaze najmanje po dva pripadnika grupe B13, koji je čuvaju i nadgledaju ko prolazi ulicom - kaže naš sagovornik.

SKANDAL: Albanci ušli u crkvu, otvorili knjigu i počeli "tajni" obred

AUTOR: ALO.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 02.08.2019. 20:08 Zloupotreba duhovne i kulturne baštine Novo Brdo, crkva, , Foto: printscren youtube * U pravoslavnoj crkvi Svetog Nikole * Katolički biskup služio misu * Ostaci hrama U pravoslavnoj crkvi Svetog Nikole na Novom Brdu služena je katolicka misa, a Eparhija raško-prizrenska izrazila je danas protest navodeći da je ovo čin zloupotrebe duhovne i kulturne baštine SPC.

Kosovska policija u više navrata je hapsila članove ove terorističko-kriminalne grupe koji su bili osumnjičeni da su izvršili više teških krivičnih dela, među kojima su i napadi na Srbe i njihovu imovinu. Kao po naredbi, svi uhapšeni ubrzo su puštani na slobodu, najverovatnije zbog političke zaštite koju uživaju od Hašima Tačija. 

"I MILOŠEVIĆ JE TAKO RAZMIŠLJAO" Haradinaj se oglasio posle poruke iz Moskve, udario DIREKTNO NA PUTINA!

Grafiti mržnje 

Ulica u kojoj se nalazi kuća u kojoj se okupljaju članovi ove grupe ispisana je grafitima "B13", "ISIS", "Srbi škije", "Kosovo Albanija"…

ROSU, Kosovo policija

EPA

ROSU, Kosovo policija, Foto: EPA

POTPUNI MUK U JUTARNJEM PROGRAMU Visoki državni funkcioner izvadio papir i počeo da čita SVEDOČANSTVO posle kojeg Srbija više ne spava mirno!

- Meštani ovog multinacionalnog naselja su u strahu od članova grupe B13. Policija veoma retko prolazi ulicom u kojoj se nalazi ta kuća. Nedavno je došlo i do svađe pojedinih članova sa komšijama. Bilo je pesničenja, ali meštani nisu zvali policiju jer znaju da policajci ne smeju da ih uhapse - kaže izvor iz severne Mitrovice.

HARADINAJ POZDRAVIO ODLUKU Poznat datum izbora na Kosovu?! U Prištinu dolazi visoki STRANI PREDSTAVNIK, Albanci kao na iglama!

HOROR U SELU JUNIK Srbin, koji je uspeo da pobegne iz PAKLA logora ispričao šta su HARADINAJEVI sledbenici radili žrtvama!

CEPA SE KOSOVO! Danas u Gračanici TAČNO U PODNE dižu se nove snage gore i od albanskih! KONAČNI UDAR NA SRPSKI ŽIVALJ!

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Komentari (1)

mrdr

06.08.2019 22:38

Nekada smo imali UDB-u koja je “resavala” takve likove,sada smo “goli pištolji”