Time Kadrijaj i Ramuš Haradinaj
facebook.com
Time Kadrijaj i Ramuš Haradinaj

facebook.com

Time Kadrijaj i Ramuš Haradinaj, Foto: facebook.com

Drecun najavio da će uskoro biti obavljena primopredaja posmrtnih ostataka iz masovne grobnice gde su koljači iz OVK preko izmasakriranih tela stavljali lešine uginulih pasa kako bi prikrili zločin.

SARADNJA KASAPINA POČELA U REPUBLICI SRPSKOJ Ovi doktori su klali Srbe i vadili im organe! Turski hirurg operisao, a Izraelac rukovodio KRVAVIM PROJEKTOM! (FOTO)

Dve decenije kasnije ubice su i dalje na slobodi. A srpske žrtve i dalje čekaju pravdu! Kako je naveo Milovan Drecun, predsednik Odbora za Kosovo i Metohiju Skupštine Srbije, uskoro bi trebalo da bude obavljena primopredaja posmrtnih ostataka srpskih žrtava - među kojima je i troje dece - iz masovne grobnice "Bunker" kod Đakovice. Na području grada postoje još najmanje tri slične grobnice.

- Posle primopredaje posmrtnih ostataka moći ćemo da govorimo o imenima i prezimenima žrtava, a nema sumnje da je to područje bilo pod direktnim uticajem Ramuša Haradinaja i njegovog brata Dauta - naveo je Drecun i ukazao na to da je "Bunker" grobnica u kojoj su završili Srbi ubijeni na najsuroviji i najbestijalniji način, koji su mučeni do besvesti, među njima je i troje dece, a tela su zatrpavana i uginulim psima kako bi se prikrili dokazi.

ALBANSKI TERORISTA NAĐEN RASKOMADAN U HOLANDIJI Sarađivao s Haradinajem, imao privatnu vojsku u Grčkoj, a završio MRTAV u kanalu!

Đokica Stanojević, predsednik Udruženja raseljenih Đakovčanina, za "Alo!" poručuje da se već 20 godina prećutno prelazilo preko tragedije koja je zadesila Srbe u Đakovici i na KiM.

ONA JE VADILA ORGANE SRBIMA U ŽUTOJ KUĆI! Najviše operisala u zoni Dukađin, a ZANEMEĆETE kada vidite šta joj je bila uža specijalnost! Sada ide sa Ramušem u Hag! (FOTOGRAFIJE SA RATIŠTA)

Koliko su nevinih  pobili: Asani sa ortacima iz UČK

facebook

Koliko su nevinih pobili: Asani sa ortacima iz UČK, Foto: facebook

- Međunarodna zajednica ćuti već 20 godina. Ne smemo da zaboravimo svoje nestale, kao što je porodica Šutaković (otac, majka i trojica sinova), i pitam se koliko su ljudi upoznati s tom tragedijom - kaže Stanojević i nastavlja:

- Na mestu najstarijeg pravoslavnog groblja na KiM u Đakovici je podignut sud. Koju će on pravdu da deli? Onu gde se protiv Srba koji ne žele da prodaju svoja imanja, kuće i stanove dižu optužnice. Eto takvu pravdu. Čim se Euleks povukao, njihovi sudovi počeli su da dižu proizvoljne optužnice. Digli su je i protiv mene. Protiv svakog ko ne želi da proda. A mi smo branili državu i nemamo čega da se stidimo.

SRBINU IŠČUPALI SRCE NA ŽIVO! "Dali su mi sklapel, isekao sam ga od vrata do rebara dok je molio da ga ne koljemo! Držao sam njegov organ u ruci, podrhtavao je"!

Na pitanje očekuje li da neko odgovara za ubijene Srbe u Đakovici, Stanojević kaže:

- Prošlo je 20 godina, tragovi su uništeni, svedoci nestali. Šta više da kažem. Ne treba zaboraviti i da su na KiM tokom 1998. i 1999. pripadnici OVK pod komandom Ramuša i Dauta Haradinaja kidnapovali i na najsuroviji način ubili 392 građana Đakovice, Srba, Roma, Albanaca... Istovremeno, sa područja ove opštine proterano je celokupno srpsko stanovništvo, ali niko to nije proglasio genocidom. Najmlađa žrtva Đakovice bila je beba romske nacionalnosti stara nepune dve nedelje. Njoj su pripadnici OVK odsekli glavu. Jednom prilikom je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić opisao pomenuti svirep zločin. 

OVK teroristi

EPA

OVK teroristi, Foto: EPA

HAŠIM NE ZNA ŠTA ĆE OD BESA "Gospodar Kosova" uništio Tačija! Jedno njegovo "NE" je promenilo sve! Haos u Prištini!

- U porodičnu kuću K. A. u Đakovici upali teroristi pod komandom Haradinaja. Jedan od njih tada je ispalio dva hica u dvonedeljnu bebu koja je ležala u kolevci, odsekao joj glavu i njenom ocu rekao: "Eto, sad imaš meso za pasulj".

Tragedije porodice Šutaković

Tokom 2018. spekulisalo se da se u masovnoj grobnici "Bunker" na periferiji Đakovice nalaze i ostaci pobijene porodice Šutaković - supružnika Nedeljka i Dare i njihovih sinova - Radomana (10), Aleksandra (18) i Đorđa (16). Oni su kidnapovani 13. juna 1999. na putu od njihovog stana do pravoslavne crkve u Đakovici, gde su se zaputili kako bi se sklonili od albanskih terorista koji su tih dana činili strahovite zločine.

STIGAO "ROĐAK" IZ NEMAČKE! Haradinaj primio delegaciju sa opasnim teroristom kojeg prati POLA SVETA, ima veze SA ERDOGANOM! Kuje se zavera!

Albanski teroristi

Profimedia

Albanski teroristi, Foto: Profimedia

Haradinaj lično mučio, silovao i ubijao u Đakovici

Na području čitavog Kosova i Metohije postojala su 144 logora OVK, u gde su zatvarani, zlostavljani, mučeni i ubijani civili srpske, romske i nealbanske nacionalnosti. Na području Đakovice bilo je desetak takvih privatnih zatvora i logora. Haradinaj je naredio da se u podrumu hotela "Paštrik" u Đakovici napravi privremeni zatvor u kojem su boravili nealbanski civili, nad kojima je vršena tortura, a neki su bili i žrtve silovanja.

NOVI UDAR NA SRPSKE SVETINJE NA KOSOVU SKANDAL: Albanci ušli u crkvu, otvorili knjigu i počeli "tajni" obred

 

Prema svedočenjima koje je skupilo srpsko pravosuđe, Haradinaj je lično silovao više žrtava, među kojima su bile i devojčice. Jednu od njih, maloletnu Tafai Nanjimetu Haradinaj je silovao u đakovičkom hotelu "Paštrik", a posle njega, punih 40 sati silovali su je i ostali iz OVK.

Većini žrtava je urezano slovo U na telo i lice, kao prvo slovo od UČK (OVK).

PREUZEO KONTROLU NAD KOSOVOM! Prvo je zbacio Haradinaja, a sada je uklonio JOŠ JEDNOG PROTIVNIKA! Cela Priština je u njegovim rukama!

SRBI, OPREZ! SPREMAJU HAOS U SANDŽAKU! Sastali se Ugljanin i Veselji u Crnoj Gori! Napravljen krvavi PLAN u "okupiranim albanskim Alpima"?! (FOTO/VIDEO)

BILA JE TERORISTA OVK! Visoka funkcionerka na Kosovu učestvovala u ubijanju Srba, a onda je primila POZIV koji joj je uterao strah u kosti! Nije zaboravljeno šta si radila!

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Komentari (1)

Despot

05.08.2019 11:33

Ne zamlaćujte narod.