Kosovo
Alo!
Kosovo

Alo!

Kosovo, Foto: Alo!

* Lider Đilasovog Saveza za Kosovo Rada Trajković nedavno je krenula da razbija Demokratsku stranku

* Sada je težište svog delovanja prebacila na Kosovo

* Cilj je - stvaranje nesloge među Srbima na KiM, cepanje spskog življa na frakcije i unošenje destabilizujućeg faktora

Formiranje široke koalicije stranaka, organizacija i pojedinaca iz srpske zajednice sa Kosova biće ozvaničeno danas u 12 časova u Gračanici, prenosi portal Kosovo Onlajn.

Prema informacijama tog portala iz izvora bliskog novoj političkoj listi srpske zajednice na Kosovu, koaliciju će, između ostalih, činiti i predvoditi je Rada Trajković, Aleksandar Jablanović, Nenad Rašić, Nenad Radosavljević, Dragiša Mirić, Ksenija Božović, Marko Jakšić.

Pročitajte još:

 

"Misija koalicije će biti da srpskoj zajednici na Kosovu ponudi izbor i alternativu, i ohrabri ih da na predstojeće izbore na Kosovu izađu i glasaju po savesti, a ne pod prinudom", naveo je izvor tog portala.

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković potvrdila je da su u toku razgovori o formiranju koalicije stranaka, organizacija i pojedinaca iz srpske zajednice na Kosovu, ali je demantovala da će formiranje biti ozvaničeno danas.

"U toku je priprema i razgovori sa predstavnicima Srba sa Kosova, diplomatskim predstavnicima i stanovnicima", kazala je Trajković.

Rada Trajković

Youtube Printscreen

Rada Trajković, Foto: Youtube Printscreen

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Komentari (1)

дачи

05.08.2019 11:37

докле више тога рата и страха,