ČLANOVI BALKANSKOG KARTELA UŽIVALI U NEVIĐENOM LUKSUZU Keš svuda unaokolo, zlatni satovi, koža, privatne teretane... (VIDEO/FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: MUP Srbije

Najveći kartel u Evropi, takozvani Balkanski kartel, uhapšen je danas, a policija je slobode lišila 13 lica, među kojima su i vođe kartela. Njih je policija zatekla u udobnosti doma.

ČELNI LJUDI BALKANSKOG KARTELA SU ''ĐENERAL'' I MLADEN LAZAREVIĆ Zvučna imena iz podzemlja među članovima kriminalne grupe   

Pripadnici UKP razvalili su vrata kuća i stanova, a potom osumnjičene oborili na zemlju stavivši im lisice na ruke. Neki od njih definitivno nisu očekivali ovakvu posetu, s obzirom na to da su uhapšeni u donjem vešu.

Kako se vidi na snimku hapšenja, zaplenjene su velike svote novca u devizama, a pronađeni su i skupoceni satovi. Uhapšeni su zatečeni u luksuznim kućama i stanovima, koje poseduju i privatnu teretanu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva za organizovani kriminal u saradnji sa MUP Službom za borbu protiv droga, Uprave kriminalističke policije nakon višemesečnog predistražnog postupka na teritoriji Beograda, Niša, Lazarevca, Subotice i Zrenjanina danas je lišeno slobode 13 lica i to: M. S., M. L., M. J., D. Đ., M. M., D. N., I. C, R. R., G. P., M. R., V. S., M. P. i Lj. L., zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading