KRIK PRIZNAO Sve je bila laž!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Novinarka KRIK-a Milica Vojinović izjavila je za N1 da iskaz osumnjičenog vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka ne treba uzimati zdravo za gotovo.

Podsetimo, KRIK je jutros objavio da je Veljko Belivuk na saslušanju u tužilaštvu, pre dve nedelje, negirao je da je ubica, ali je govorio o svom navodnom odnosu i sastancima sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i drugim ljudima iz vrha SNS.

Sada, međutim, autorka tog teksta Milica Vojinović kaže da je Belivuk osumnjičen kao šef jedne od najbrutalnijih kriminalnih grupa na ovim prostorima, pa njegov iskaz nije nešto što se može uzeti kao verodostojno.

Da li je to počelo pranje tzv. istraživačkih medija poput KRIK-a koji služe za otvorene političke kampanje, uglavnom usmerene protiv Vučića, njegove porodice, saradnika, ali i države Srbije.

Prvo su pompezno objavili tekst u kome Belivuk tvrdi da se sastajao sa Vučićem, a sada izokola tvrde kako taj iskaz ne treba uzimati kao istinit.

Podsetimo, Informer će večeras u 20 časova objaviti ekskluzivni snimak na  kome se vidi ko je tražio od Belivuka da optuži predsednika Vučića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading