IMAĆE NAJBOLJU NEDELJU Tri znaka horoskopa čeka velika sreća
Foto: GettyImages

U ovoj nedelji imamo Sunce u znaku Škorpije i početak retrogradnog Marsa u Blizancima, dok nam se uskoro nazire još jedno pomračenje početkom novembra. U ponedeljak Mesec prelazi u znak Vodolije , što nas podstiče da budemo svoji, autentični, da iskoristimo ekcentričnost koja nam se nudi. Malo smo u iluziji, a sa retrogradnim Marsom u Blizancima i naš um može da luta.

Ubrzo nakon što Mesec uđe u Ribe, formiraće trigon sa Suncem u Škorpiji 3. novembra. Ova mistična, emocionalna i intuitivna sinergija donosi posebnu energiju koju možete iskoristiti na više načina. Povoljno je vreme za razgovore od srca do srca, da izrazimo svoju autentičnost i pokažemo koliko smo ranjivi, da ogolimo vlastite emocije. Nedelja se završava tako što se Mesec u Ovnu 6. novembra harmonizuje sa Saturnom u Vodoliji, što služi kao nežan podsetnik da ostanete verni svojoj individualnosti kako na društvenom planu, tako i u pogledu budućih ciljeva i snova.

Saznajte koja će 3 horoskopska znaka prema astrolozima imati najbolju nedelju:

Rak

Vaše strasti su ove nedelje na vrhuncu, a sve je to zahvaljujući stelijumu planeta koji prolazi kroz vašu petu kuću ljubavi, strasti, zadovoljstva i samoizražavanja. Uprkos tome da li ste trenutno u romantičnom partnerstvu, ulazak Meseca u spontanu Vodoliju 31. oktobra doneće neke neočekivane potrese u vašem svetu, što bi moglo da začini stvari. Izbor je na vama.
Zatim, 3. novembra, usred mesečevog putovanja kroz očaravajuće Ribe, kroz vašu egzotičnu devetu kuću razvoja, avanture i samootkrivanja, Mesec će se uskladiti sa Suncem preko vaše pete kuće kreativnosti, strastvenih projekata i romantičnih sastanaka. Da li se usuđujete da krenete u nepoznato? Izlazak iz zone komfora mogao bi delovati kao ludost, ali neke promene zaista vredi snažno prigrliti.

Škorpija

Ovo je vaše godišnje doba, Škorpije! Sa Mesecom koji ulazi u buntovnu Vodoliju, preko vaše četvrte kuće doma, ličnih stvari i najdubljih osećanja, moguće je da ćete dosta vremena provoditi kod kuće, ali i stvoriti divne uspomene sa bliskim ljudima u udobnosti toplog doma. Verovatno ćete osetiti snažnu želju za slobodom tokom ovog vremena, pa će vam prijati i da se zabavite. Zatim, 3. novembra, nakon što Mesec uđe u Ribe i prođe kroz vašu petu kuću ljubavi, kreativnosti i samoizražavanja, Mesec će udružiti snage sa Suncem u vašem znaku. To znači da ćete biti inspirisani, ali i izuzetno posvećeni ostvarenju svojih snova. Vaša energija će biti magično privlačna, pa su moguće i nova prijateljstva, možda čak i ljubavi.

Ribe

Ove nedelje se bez izvinjenja prepuštate svojim divljim užicima i hranite vlastitu radoznalost. Mesec u Vodoliji prolazi kroz vašu drugu kuću poverenja, vrednosti i imovine - podstiče vas da nađete utehu u svojim čudnim talentima i probudite unikatnu i autentičnu lepotu. Nakon što Mesec uđe u vaš znak 2. novembra, biće usklađen sa Suncem u Škorpiji, i prolazi preko vaše egzotične devete kuće ekspanzije, avanture i filozofije. Donosi vam prijatnu radoznalost i želju za istraživanjem novog kroz razne aspekte života. Ključ je pronaći izlaz za svoje smele aktivnosti, a i razbiti monotoniju svakodnevice.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading