Lako će vas prevariti: Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima su najveći manipulatori
Foto: Shutterstock

Blizanci

Izuzetno maštoviti i domišljati, znaju preokrenuti svaku priču u svoju korist i prikazati se kao da su pozitivni likovi. Ustanu li ujutro na krivu nogu i zbog toga povrede nekog ko im je blizak oni će negirati da se tako nepto ikada desilo i vrlo uspešno će priču okrenuti tako da ispadne da je druga strana kriva, a ne oni. Kako vešto barataju rečima, to će im uglavnom i poći za rukom, a žrtva će biti toliko zbunjena ili jednostavno umorna da ulazi u raspravu jer Blizanac neće popustiti, da samo odustano od svega.

Zakasne li na sastanak ili loše odrade nešto na poslu, izmisliće priču koja bi mogla ući u anale naučne fantastike, ali svejedno će biti prilično uverljiva. Najvažnije im je da u svojim prilagođenim verzijama istine ispadnu nevinašca ili junaci, nikako zlikovci ili kukavice.

Ribe

Ribe ne muljaju zato što to žele ili uživaju u laganju, nego zato da bi se izvukli iz nevolje, nagovorile nekog da im oprosti dug ili da bi s epomirili sa nekim. Ali Ribe nakon nekog vremena mogu da zaborave šta je istina, a šta laž i onda počinju da veruju u sopstvene izmišljotine.

Vaga

Poslovično željne izbegavanja otvorenih sukoba, Vage će muljati da bi se odbranile od optužbi i izvukle iz problema. Najčešće lažu ako su varali partnera i od takvih optužbi se brane svim raspoloživim sredstvima. Rođeni su manipulatori i nemaju granica u izvrtanju istine.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka itekako znaju kako da obmanjuju druge a glavni su im motivi dolaženje do nekog mutnog cilja i želja da budu dominantni nad osobom koja im je "žrtva". Zato, kad ste sa Škorpijom dobro pamte što su prethodno pričali jer ćete moći vrlo lako da ih uhvatite u laži. Ako ih neko otkrije u laži i pokušava da im se suprostavi, Škorpija odmah prelazi u protivnapad.

Komentari (0)

Loading