GODIŠNJI HOROSKOP PO MESECIMA ZA 2022. Saznajte kad će vam život biti majka, a kad maćeha
Foto; iStock-Getty-Images

Godišnji horoskop za 2022. godinu predviđa kakva nas sudbina očekuje u svakom mesecu u narednoj godini - od januara do decembra. Posebna energija u svakom mesecu različito utiče i na našu sudbinu, a evo koji mesec će biti najpovoljniji, a u kojem ćemo se suočiti sa brojnim izazovima!

Januar

Januar se smatra teškim periodom, ali sposobnost da pravilno planirate i odredite prioritete pomoći će vam da prevaziđete teškoće prvog meseca 2022. godine. Uradite one stvari koje su najrelevantnije, onda će sve biti u redu.

Februar

Astrolozi drugi mesec u godini nazivaju prekretnicom. U ovom periodu trebalo bi da se desi mnogo zanimljivih, važnih i neobičnih stvari. Pokušajte da budete pažljiviji prema detaljima i da se ne obeshrabite ako nešto krene po zlu. Februar je mesec turbulencija, a vi samo pratite tok. Ako verujete u put i svoje sposobnosti, sve će ispasti najbolje.

Mart

Astrolozi ističu da će ovo biti najpovoljniji mesec u godini. Energija marta će najviše biti povoljna za ljubavne avanture, druženje sa porodicom i prijateljima, sklapanje novih poznanstava. Kreiraju se kvalitetni odnosi u kojima se razvijamo, osećamo ono što smo oduvek želeli, a srce je ispunjeno divnim emocijama.

April

Ovo je vreme kada možete otići na odmor, promeniti okruženje, tražiti nove načine zabave, hobije, posao. April će nam dati signale i naznake o tome šta je najbolje za nas, a čega vredi da se što pre oslobodimo.

Maj

Maj će takođe biti vreme otkrivanja važnih stvari. Univerzum će ojačati naše samopouzdanje i izoštriti našu intuiciju. Ako imate problema, postoji šansa da će oni biti rešeni ili možete da smislite kako da ih se rešite u budućnosti. U ovome vam može pomoći kreativnost.

Jun

Junski poslovi mogu biti u zastoju zbog neprijatnosti i loših odluka. Od svih dvanaest meseci, jun je najnepredvidljiviji. Nećete biti sigurni kojim putem treba da krenete, a okolnosti će vam samo otežavati, piše Sensa.

Jul

Ovo će biti idealan period za duhovna traganja, komunikaciju sa novim ljudima, kao i pokušaje pronalaženja ljubavi i prijateljstva. Moguće je da ćete u ovom periodu upoznati osobu koja će vas veoma inspirisati. Početak ljubavi koji može obećavati i doneti više od letnje romanse.

Avgust

Avgustovska energija nas podstiče na avanturu, ali u godini Tigra u avgustu bolje je ne rizikovati i ne upuštati se u avanture. Ovo je idealno vreme za intelektualni i umereni fizički rad. Iako vas vuku nagle promene, ovo baš i nije dobar period da se previše igrate sa krupnim stvarima.

Septembar

Godina tigra će prvi jesenji mesec učiniti veoma ključnim vremenom. Predviđeno je da se ovog meseca ponovo suočimo sa dilemama. Šesto čulo će nam pomoći da napravimo izbor u teškoj situaciji, kao i podrška porodice i prijatelja.

Oktobar

Stručnjaci drugi mesec jeseni nazivaju najtišim i odmerenim mesecom 2022. godine. Tigar će nam pomoći da povratimo snagu i emocionalnu pozadinu. Prijaće vam odmor u društvu porodice. Možete čuti izuzetno korisne savete.

Novembar

U novembru nas očekuju vrtoglavi događaji u privatnom životu. Promene na polju zdravlja porodice i ljubavi, ali astrolozi predviđaju pozitivan rasplet događaja koji nas može podstaći da se još više razvijamo.

Decembar

Poslednji mesec u 2022. godini biće neutralan. Tigar će potpuno izgubiti želju da utiče na naše živote. Vredi napomenuti da će oni ljudi koji su loše uticali na svoju karmu tokom godine platiti za svoje greške u decembru. Važno je da snosite odgovornost za svako svoje delo i odluku.

Komentari (0)

Loading