KINESKI HOROSKOP ZA 2022. Za  ova 3 znaka iduća godina biće surovo teška
Foto: Pixabay

Crni vodeni Tigar, simbol 2022. godine, karakterišu nemir, agresija i tvrdoglavost. Za neke znakove Zodijaka će naredna godina upravo biti takva, obeležana negativnim emocijama. Astrolozi su otkrili koji znakovi bi trebalo da se u 2022. pripreme na neuspeh i velike probleme.

Pacov

Nažalost, 2022. neće biti "njihova godina". Tigru se ne dopada kako ovaj horoskopski znak gleda na život, pa će se potruditi da mu na svakom koraku pravi "smicalice" i komplikuje odnos sa drugim ljudima. Jedino što Pacovu preostaje jeste da istrpi udarce i sačuva energiju za bolje dane.

Bivo

Naredna godina će biti za Bivola izuzetno teška i puna iznenađenja, uglavnom neprijatnih. Astrolozi savetuju da se ne ljute na "sudbinu" i ne postupaju ishitreno. Godina 2022. testira njihovo strpljenje i na njima je da se nose sa svim izazovima koji slede.

Koza

Godina 2022. će Kozi doneti brojne probleme na ljubavnom planu. Velika je verovatnoća da će ih partner, zanesen promenama koje će se desiti na početku nove godine, gurnuti u drugi plan. Kozi se ovo nikako neće dopasti. Mnoge veze će se okončati, a brakovi završiti krahom. Savet za Kozu je da bude strpljiva i sačeka da se partner "izduva".

Petao

Za predstavnike ovog znaka će godina Tigra biti surova. Nevolje stižu sa svih strana, Petao neće bukvalno znati gde udara. Veliki finasijski gubici su mogući, pogotovo ako je reč o riskantnim ulaganjima. Tokom cele godine pratiće ih nervoza i umor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading