Samo se okrenu i odu: Ovi horoskopski znakovi raskidaju bez objašnjenja
Foto: Shutterstock

Ovan

Ovnovi žive spontano i avanturistički i stalno menjaju svoje mišljenje. Ovan na trenutak može pomisliti da je ludo zaljubljen, a zatim iznenada ostaviti partnera bez objašnjenja. Takvo njihovo ponašanje nema nikakve veze s partnerom. Oni trče od osobe do osobe jer ne znaju tačno što žele.

Bez razmišljanja o tome što ih uzbuđuje i što im stvara "leptiriće u trbuhu", umjesto da uzmu vremena i zapitaju se što ih može dugoročno usrećiti.

Devica

Device su uvek opterećene obvezama i žive brzim stilom života. Ako im se partner sviđa, veza će funkcionisati. Ali ako nekoga ne vole, onda uopštee neće biti nežni prema toj osobi i jednostavno će nestati. Napuštenom partneru ne preostaje ništa drugo nego shvatiti da Devicu više ne zanima i nastaviti sa svojim životom.

Vodolije

Glavna osobina Vodolije jest da se ne voli uklapati ni u kakve okvire i da ne podnosi dosadu. Imaju lošu naviku napuštanja ljudi i potpunog nestanka iz života.

Smatraju da čine veliku stvar kada ignorišu poruke i pozive, jer pretpostavljaju da njihova tišina neće nikome smetati. Kad Vodolija nekog napusti, on ne misli da radi išta loše.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading