RUSKI ASTROLOG SAVETUJE: Za vreme vladavine retrogradnog Merkura ne činite ove stvari, jer će posledice biti katostrofalne
Foto: Shutterstock

Krajem septembra, tačnije od 27. septembra Merkur kreće retrogradno - uticaće na komunikaciju, promenu energije, usporiće nas i odložiti neke planove. Njegov uticaj trajaće sve do 18. oktobra, a ruska astrološkinja Angela Perl otkriva šta svaki horoskopski znak treba da uradi, a šta da izbegne dok je Merkur retrogradan:

Ovan

Merkur u 7. kući odnosa, partnerstva i braka ukazuje na mogućnost povratka u prošlost, ponovno okupljanje sa voljenim osobama, pomirenje nakon velikih svađa . Astrolog preporučuje Ovnovima da se pripreme za transakcije, planiraju i obnove sve ugovore, ali odbijaju da potpišu nove dokumente ako su u nedoumici.

Bik

Merkur će biti u 6. polju zdravlja. Posvetite se više svom zdravlju i ne odlažite preglede. Ovaj period je takođe dobar za popravku aparata: od malih kućnih spravica do automobila.

Blizanci

Merkur u 5. kući porodice utiče na odnose. Blizanci se mogu suočiti sa problemima u komunikaciji sa mlađom generacijom. Astrolog takođe ukazuje na moguće ponovno okupljanje sa članovima porodice koje odavno niste videli.

Rak

Merkur u 4. kući donosi priliku da se završe popravke, zameni nameštaj i adaptacije. Astrolog preporučuje da budete strpljivi kako ne biste donosili impulsivne odluke koje dovode do svađa u slučaju neuspeha planova. Mogući su problemi u kupovini.

Lav

Merkur se nalazi u 3. kući komunikacije, pa je moguće da ćete obnoviti kontakt sa nekim ljudima iz prošlosti. Ovo je dobar period da završite započeto, sredite dokumenta, pa čak odete i an putovanje.

Devica

Merkur će biti u vašoj 2. kući novca i resursa. Astrolog savetuje da se posvetite finansijskim pitanjima: obnovite ugovore,sredite budžet, prikupite važne informacije. Za Device je važno da same rešavaju probleme kako bi stekle finansijsku stabilnost .

Vaga

Merkur u 1. polju horoskopa ukazuje na promenu kada će Vaga težiti ravnoteži, planirajte i pripremite se za nešto važno. Tokom ovog perioda, astrolog preporučuje da vodite računa o svom izgledu i svojim interesovanjima. Posvetite se sebi i pazite na ishranu.

Škorpija

Merkur u 12. kući ukazuje na to da je vreme da se rešimo prošlosti. Škorpije će moći da stave tačku na ranije odložena pitanja, zatvore vrata svoje prošlosti i suoče se sa svim situacijama koje blokiraju i ometaju razvoj. Ovaj period će biti prilično izazovan, ali ćete uspeti da ga prevaziđete.

Strelac

Retrogradni Merkur u 11. kući ukazuje na susrete iz prošlosti. Moguć je susret sa starim prijateljima, kao i da nastavite komunikaciju sa ljudima sa kojima ste prethodno izgubili kontakt. Povoljan je period za upsiivanje kurseva i širenej znanja.

Jarac

Merkur u 10. kući ukazuje na status, karijeru i dostignuća. Jarčevi mogu promeniti planove rada , odložiti neke od projekata. Uticaj Merkura će se foksuirati na poslovnu sferu, pa je važno da budete oprezni i da ne žurite sa rešavanjem stavri.

Vodolija

Merkur u 9. kući koji je odgovoran za obrazovanje i inostranstvo, ukazuje Vodoliji da ponovo polaže ispite, proširi znaja, ali i da se fizički aktivira. Moguće je da Vodolija ide na dugo putovanje, a astrolog preporučuje da budete oprezni kako ne biste pobrkali datume.

Ribe

Retrogradni Merkur biće u 11. polju, koje je odgovorno za finansije. Ribe će moći da prikupljaju dokumente, preregistruju ih, srede finasnije. Astrolog preporučuje Ribama da pažljivo prouče dokumente kako bi u budućnosti isključili finansijske poteškoće.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading