ZA ISPARAVANJE UVEĆANE PROSTATE TULIJUM JE PREPORUČENA LASERSKA TEHNOLOGIJA
Promo

Poslednjih nekoliko godina u Srbiji se ova laserska hirurgija nametnula kao minimalno invazivna metoda kojom se prostata isparava beskrvno i muškarcu se vraća mlaz urina koji je imao u mladosti. Zbog rezultata sve više pacijenata se opredeljuje za nju. U našoj zemlji u urološkoj praksi operiše se svim do sada napravljenim laserima – diodnim, Zelenim, Holmijumom i Tulijumom. Svaki od njih poseduje individualnu snagu i dubinu prodiranja u tkivo u skladu sa stepenom tehnološkog napretka za vreme njegovog stvaranja. Među njima, bez sumnje, najnoviji, a samim tim i maksimalno usavršen je Tulijum sistem. Njegov poslednji model od 200 vati poseduje vodeće parametre za snagu i preciznost. U kombinaciji sa iskustvom hirurga, pacijent dobija neuporediv komfor i kvalitet rezultata. Zapravo, to je i razlog zašto urolozi Laser Meda koriste samo Tulijum laser od 200 vati. U Srbiji i Bugarskoj dostupna su 4 laserska sistema za visokotehnološko lečenje.

Promo

 

Koje su prednosti lasera Tulijum od 200 vati?

Brzina – što je operacija kraća, to je manji rizik u pogledu vremena provedenog pod anestezijom. Kako je snaga jednako brzina, to je Tulijum snage od 200 vati najbrži laser.

Sigurnost po okolna tkiva – najnižim stepenom prodiranja u tkivo (samo 0,2 mm) prostata se isparava što je više moguće do njenih spoljnih granica bez rizika od povreda susednog tkiva.

Bez ograničenja u pogledu obima prostate – strateška kombinacija snage i preciznosti omogućava uklanjanje bilo koje veličine prostate. Uključujući i one pacijente kojima je uskraćena standardna operacija zbog pridruženih oboljenja i kod kojih je povećan rizik od anestezije.

Stavlja tačku na urinarne poremećaje – slab, otežan ili isprekidan mlaz, učestale pozive, osećaj neispražnjene mokraćne bešike, brojna noćna ustajanja. Nakon operacije mokrenje je praćeno snažnim mlazom, stabilno je i bez prekida. Noćna ustajanja se postepeno smanjuju. A pacijenti s trajnim kateterom oslobađaju ga se zauvek i mogu ponovo voditi normalan život.

Promo

 

U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA.

LASER MED - 4 filijale u Srbiji i Bugarskoj, prvoklasna tehnika i 11-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Komentari (0)

Loading